Kystvej 13, 3210 Vejby

Beliggenhed, Beliggenhed og Beliggenhed?!!!

Midt mellem Rågeleje og Tisvildeleje ligger Vejby Strand som er et fint, gammelt sommerhusområde. Området er med sine 49 m. over havet det højeste punkt på Nordsjællands kyst, og er derfor præget af stejle skrænter, hvor trapper fører ned til stranden. Udsigten over havet er formidabel, og det smukt kuperede landskab byder på mange fine naturoplevelser, f.eks. Heatherhill, Tibirke Bakker og Tisvilde Hegn.

Sommerhuset på Kystvej 13 er ét af de allerbedst beliggende sommerhuse i Nordsjælland. For enden af grunden kigger man ud over skrænten og Kattegat, hvor man om sommeren kan se solen stå op i øst over Kullen mod Sverige og ved aftentid kan man se solen gå ned bagved Sjællands odde i det fjerne - smukkere bliver det ikke!

Fra enden af haven kan man via trappen, som man kun deler med naboen, gå ned til den del af stranden som hører med til matriklen. Stranden består af fint sand og de fleste dage har man stranden helt for sig selv, da adgangen til strandstykket er besværligt for alle andre, end de 2 huse som deler trappen.
Den nuværende ejer har brugt mange ressourcer på at forstærke og bevare skrænten, bl.a. ved at skyde 420 meter gamle jernbaneskinner ind i skrænten, det har bevirket at afstanden fra hus til skrænt har været uændret de sidste mange år.

07Huset på Kystvej 13 er et sortmalet Myresjöhus fra 1974. Huset er af de nuværende ejere blevet moderniseret med bl.a. nyt badeværelse(2011), nyere køkken(HTH-1997) som nu er en del af køkken-alrum-stue, isat ovenlysvinduer i entréen, nye termoruder overalt og så er loftet blevet efterisoleret for bedre indeklima og mindre varmeregning. På den overdækkede terrassen mod haven og havet er der isat panserglas i taget for et bedre lysindfald. På terrasserne samt i stue/køkken er der selvsagt en vidunderlig ud over Kattegat.

Huset indeholder: Entré, 3 værelser med i alt 6 sengepladser plus et kontor/kammer, flot badeværelse med brus, åbent køkkenalrum i direkte forbindelse med stue med brændeovn, hvorfra der er udgang til husets 3 terrasser. Overalt i huset er der loft til kip, hhv. hvidmalede og træbeklædte vægge og plankegulve.

Ved bestilling af salgsopstilling fremsendes salgsprospekt og tilstandsrapport pr. post.