Holbergsgade 13, 4., 1057 København K

Stor og solrig herskabslejlighed på Gammelholm

Midt på Holbergsgade finder man denne store Herskabslejlighed på 232 m2. Lejligheden er beliggende i en præsentabel ejendom fra 1890, som byder på en flot facade mod gaden, og adgang til et stort grønt gårdmiljø med plads til både børn og voksne på bagsiden.
Lejligheden byder på:
Entré med adgang til stuer og værelse, lyst værelse med vindue mod gården, stor spisestue med plads til masser af gæster m.m., fra spisestuen er der adgang til 3 stuer en suite i forskellige størrelser, delt med flotte dobbeltfløjet døre, i alle 3 stuer(i dag bruges den ene stue til kontor) er der et smukt lysindfald fra de store vinduespartier. Dejlig stort og fuldstændigt roligt beliggende soveværelse mod gården, badeværelse med separat toilet, pænt køkken med spiseplads med tilhørende kammer/værelse med masser af skabsplads.
Lejligheden er detaljerig med flotte indfatninger, høje paneler store massive døre og vinduer, smukke og enkle rosetter/stuk samt mange andre fine detaljer.
Indretningsmuligheder er mange og lejligheden vil fungere, uanset om det er det pladskrævende par eller en stor familie der bliver de fremtidige ejere.
Den store præsentable opgang, har 2 indgange til lejligheden, som ligger øverst oppe uden overboere.
Til orientering er der jf. sælger flere i ejerforeningen heriblandt formanden for ejerforeningen, som ønsker at opsætte altan(se alternativ plantegning). Såfrem det lader sig gøre, vil den i givet fald kunne blive en hel formidabel tilføjelse til en i forvejen meget indbydende lejlighed.
Området:
Holbergsgade ligger på Gammelholm (indtil ca. 1800: Bremerholm) som er et område i Indre By i København, der omkranses af Inderhavnen, Slotsholmskanalen, Holmens Kanal og Nyhavn. Området var oprindeligt en holm omgivet af vand ud for byens daværende kystlinje. Gennem århundreder var Flådens skibsværft placeret her. Det nuværende boligkvarter blev til, efter flådens aktiviteter flyttede til Nyholm (nu kendt som Holmen) i 1859. Området er generelt parisisk inspireret med brede gader og solrige elegante facader. Fra Holbergsgade finder man inden for få minutters gang noget af det bedste den danske hovedstad har at byde på, lige fra det Kongelige teater, kunstudstillinger på Charlottenborg, det hyggelige og pulserende liv i Nyhavn, et væld af lækre restauranter og caféer og skal man rundt i København el. lufthavn er metroen kun en kort gåtur væk - kort sagt beliggenheden er i top.