Lundedalsvej 32, 1. 4., 2900 Hellerup

Lækker og lys ejerlejlighed med og Sydvest vendt altan.
I fredelige og grønne omgivelser ligger denne skønne 4-værelses lejlighed som er blandt de største lejligheder i den populære og veldrevne ejerforening "E/F Lundedalsvej 32 - 40".
Lejligheden indeholder:
Entré med god skabsplads. Åbent køkken med plads til både spisebord og sofagruppe i stuedelen. Stuen og køkkenet emmer af lys fra de store vinduespartier. Fra stuen er der udgang til skøn sydvest vendt altan, hvor der nemt kan sidde 6 mennesker til middag. Der findes 3 gode værelser i lejligheden, værelserne er i 3 forskellige størrelser, hvoraf det største har indbyggede skabe. Badeværelser er lyst og lækkert med brusehjørne, granitfliser på gulvet, gulvvarme og vaskesøjle.
Lejligheden er udført i kvalitetsmaterialer med flotte lyse parketgulve, hvidpudsede vægge og lofter, granitbordplade i køkkenet og de store vinduer er udført i hårdtræ, ligesom der er lagt ædeltræ på altangulvet.
Selve ejendommen er en kun 10år gammel murstensejendom og i flot stand. Den byder bl.a. på: dørtelefon, elevator, fjernvarme, energiruder, kælderrum, grønne udendørsarealer med legeplads, cykelparkering etc., gode og gratis parkeringsforhold hvor der også er handicapelevator til p-pladserne.
I nærmiljøet finder man gode indkøbsmuligheder, nem adgang med offentlig transport til både Københavns centrum og Strandvejen i Hellerup. God skole og attraktive daginstitutioner er kun få minutters gang væk og Utterslev mose som indbyder til naturoplevelser og motion er ligeledes inden for kort afstand.
Nøgleordene ved flotte lejlighed er: Masser af lys, kvalitetsmaterialer, lækker altan, elevator og nem adgang til både by, skole/institutioner og natur!