Avderødvej 53, 2980 Kokkedal

Masser af plads og et utal af anvendelsesmuligheder!

EJENDOMMEN ER UNDER SALG OG DET ER DERFOR IKKE LÆNGERE MULIGT AT BESTILLE FREMVISNING

Med i alt 453 m2 blandet bolig og erhverv under tag inkl. indbygget dobbelt garage og med over 27.500 m2 grund, så er der på ejendommen her plads nok til selv den mest pladskrævede familie, til dem der vil drive virksomhed hjemmefra, eller til dem som har drømmen at få hest på egen matrikel osv osv. - antallet af muligheder for udnyttelsen af disse flotte nyrenoverede og godt beliggende m2 er mange!

Ejendommen ligger helt tilbagetrukket og ugenert fra Avderødvej via en lang indkørsel. Den består af et hovedhus på 317 m2 inkl. meget anvendelig og højloftet kælder, samt et sidehus(i dag registreret som erhverv) på 136 m2 hvoraf en del er udnyttet til integreret opvarmet garage med el-port.

Huset har gennemgået omfattende renovering i 2014 og fremstår i dag aldeles lækkert og indflytningsklart.

Stueplanet i hovedhuset indeholder:
Stort og super lækkert køkkenalrum med god plads til mange spisende gæster. Køkkenalrummet ligger i direkte forbindelse med stuen som byder på hyggelig åben pejs, udgang til terrasse og have samt en vidunderlig udsigt ud over landskabet og de små søer på grunden. Haven ligger vestvendt ift. stue og køkkenalrum, så den smukke solnedgang er fast gæst i hele rummet når den går ned om aftenen.

Ifm. med køkkenalrummet findes et pænt og lyst gæstetoilet. Soveværelset er stort og har egen udgang til husets terrasse, til soveværelset hører eget stilrent badeværelse med dobbelt vask, brusehjørne og gulvvarme. Ved siden af soveværelset findes yderligere et værelse, igen med masser og lys og i en god størrelse.

Kælderen som langt fra ligner en traditionel kælder indeholder:
Stort disponibelt rum, som kan bruges til alt fra træningsfaciliteter, hobbyrum, ekstra stue, åbent kontorområde osv. Der er yderligere to disponible rum i gode størrelser, badeværelse med brus og sauna, samt fyrrum med god plads til vaskemaskiner etc. kælderen har egen indgang i begge sider af huset.

Sidehuset indeholder:
Bryggers som ligger i naturlig forlængelse af køkkenet i hovedhuset, 3 gode rum hvoraf der er direkte adgang til garagen fra det ene og helt nyt badeværelse med brusehjørne.

Den store grund som huset er placeret højt på, byder på flere små søer og græsarealer - men der er naturligvis mange flere måder at bruge et så stort grundstykke på. Det er vi sikre på at den kommende ejer har sine egne bud på!

Selv om huset ligger i landlige og idylliske omgivelser, så er man på Helsingørmotorvejen på kun 5 min. og de daglige indkøb kan klares i Føtex kun 5 km. væk.