Studiestræde 13D, 2. th.., 1455 København K

ERHVERVSANDEL - LÆS VENLIGST NEDENSTÅENDE VIGTIGE INFORMATION!

I sund og veldrevet andelsforening fra 1978 med Klasse A beliggenhed, udbydes 8 erhvervsandele i super charmerende baghus med helt nyt tag samt nye vinduer og hvor facaden er totalrenoveret.

Den indvendige del af ejendommen fremstår helt rå, og ejendommen har gennem et langt liv sat sig, så lige gulve og rette vægge skal man ikke forvente og du vil som kommende andelshaver komme til at stå for den totale indretning, lige fra etablering af varmekilder til opsætning af køkken, badeværelse, rumdeling osv., men har du modet og evnerne til at indrette helt forfra, har du til gengæld her mulighed for at erhverve en andelslejlighed med bedste beliggenhed og få en indretning fuldstændig som du selv eller din virksomhed ønsker det - en absolut sjældenhed i Københavns gamle Latinerkvarter!

Der vil for de andele der er minimum 65 m2 enten i deres nuværende størrelse eller efter sammenlægning af flere andele, være mulighed for at søge om ændring af den nuværende erhvervsstatus til boligstatus.
Andelsforeningen er positivt indstillet overfor et eventueltønske om at ændre den nuværende status fra erhverv til bolig, men det er på den kommende andelshavers egen regning og risiko at indhente og opnå tilladelse fra de relevante myndigheder.

Den del af udbudsprisen som er højere end den nuværende andelskrone er at betragte som goodwill for beliggenheden.

Andelen udbydes i lukket budrunde og udbudsprisen skal ses som forventede minimumspris.
Buddet skal senest d. 14. sep. 2015 sendes til: mho@notar.dk
Buddet skal indeholde budsum, ønsket overtagelsesdato samt oplysning om hvad andelen skal benyttes til.

Denne andel er på 115 m2 og indeholder pt. et mindre rum samt super lækkert stort rum med synlige spær og loft til kip - fantastisk skønt lysindfald!