Nørrebrogade 180B, 4., 2200 København N

HERSKABELIG OG MEGET FLOT 5-VÆRELSES MED PRAGTFULD UDSIGT

OBS: BOLIGEN ER UNDER SALG OG DET ER DERFOR IKKE LÆNGERE MULIGT AT BESTILLE FREMVISNING

Femværelses, nyrenoveret ejerlejlighed med mulighed for at tilkøbe ekstra 37 m2 på 5. sal som kan integreres i lejligheden med en indvendig trappe - ideelt til stort ekstra værelse, kontor m.m. De 37 ekstra m2 kan erhverves for kun 4.000,- pr. m2

Lejligheden ligger i en flot, herskabelig og klassisk københavnerejendom fra 1905 med et ualmindeligt dejligt lysindfald og en smuk udsigt over Stefanskirken og Nørrebrogades myldrende liv.

Lejligheden, der overalt er i meget fin stand, indeholder to meget lyse sydvestvendte opholdsstuer en suite, den ene med karnap der giver et ekstra flot lysindfald, stor spisestue, helt roligt beliggende soveværelse mod gården, super lækkert nyt køkken/alrum, karbadeværelse med udgang til lille altan, entré og gæstetoilet. Integreres det store loftsrum i lejligheden får man i alt 202 kvadratmeter herskabslejlighed i 2 plan. Ønsker man et værelse mere i den nuværende del af lejligheden, kan det nemt etableres, se alternativplantning..

Ejendommen er igennem de senesteår blevet gennemrenoveret, med bl.a. nyt tag, facade og nye vinduer. Opgangene er næste punkt på renoveringsplanen og bliver i nærmeste fremtid renoveret for opsparede midler i ejerforeningen. Til ejendommen hører grønt og indbydende gårdmiljø.

Indkøb og alle detailbutikker findes lige uden for døren. Der er masser at offentlige transportmuligheder i nærmiljøet, og den kommende Rundelens Metro st. kun vil være få minutters gang væk, og hvis man vil man gå en tur i grønne omgivelser, er såvel Assistens kirkegården som Nørrebroparken lige rundt om hjørnet.

En meget velbeliggende og flot ejerlejlighed med mulighed for endnu flere kvadratmeter.