Vester Søgade 72, st. th., 1601 København V

4-værelses i flot stand og med bedste beliggenhed.

BOLIGEN ER UNDER SALG - OG DET ER DERFOR IKKE LÆNGERE MULIGT AT BESTILLE FREMVISNINGER.

Indflytningsklar lejlighed i hjertet af København, med skøn udsigt mod Sct. Jørgens Sø, beliggende i den arkitekttegnet og fredet ejendom VesterSøhus fra 1938.

Lejligheden indeholder:
Entré med indbygget garderobeskab, fordelingsgang med anretterbord og skabe. Stor og lys vestvendt stue med skønt kig til Sct. Jørgens Sø og udgang til altan, endnu en stue som i dag er indrettet som soveværelse, hvorfra der ligeledes er udgang til altanen. 2 gode værelser mod gården, pænt køkken med hvide elementer, træbordplade, gasblus og indbygningsovn, Pænt badeværelse i hvide fliser, terrazzogulv og med badekar.
Fra lejligheden kan man tage elevatoren direkte op til opganges lækre tagterrasse hvorfra solen og den fantastiske udsigt over Frederiksberg og indre Nørrebro kan nydes.

Lejligheden er en høj stuelejlighed uden mulighed for indkig fra fortovet. Den er fuldstændig indflytningsklar og fremstår med flotte vægge og lofter samt slebne parketgulve.

Ejendommen er løbende renoveret, den fremstår velholdt med bl.a. helt nye vinduer mod gården. I ejendommen findes: Fjernvarme, elevator, dørtelefon, Kabel-tv, affaldsskakt, cykelkælder, fællesvaskeri og fælles tagterrasser.

Lejligheden vil fungere godt som en delelejlighed grundet rumdelingen, men henvender sig naturligvis også, til parret, singlen og børnefamilien.

Nærmiljøet er et overflødighedshorn at caféer, restauranter, butikker, transportmuligheder - kort sagt alt hvad København byder på kan nås på få minutter.