Trekronergade 60, 1., 2500 Valby

Flot villalejlighed med egen have og skøn beliggenhed.

BOLIGEN ER UNDER SALG - OG DET ER DERFOR IKKE LÆNGERE MULIGT AT BESTILLE FREMVISNINGER.

I skønt og roligt kvarter, præget af flotte villaer og rækkehuse, stille gader og gamle træer i de mange haver, finder man denne meget flotte villalejlighed.

Villalejligheden fuldstændig indflytningsklar og begge etager fremstår overalt i en flot og indbydende stand med bl.a. nye klimaruder på både 1. og 2. sal.

Lejligheden byder på: Flot svunget trappeløb fra indgangen og op til lejligheden etager. Stor stue med dejligt gennemstrømmende lys. Stuen er i dag indrettet med sofagruppe og tv på den karakteristiske stenvæg i den ene ende, og køkkenalrum i den anden ende med et stort spiseområde. Har man behov for et ekstra værelse kan den store stue nemt opdeles (se alternativ plantegning). Køkkenet er super lækkert med kogeø, emfang, masser af bord- og skabsplads samt kvalitets hårde hvidevarer. I forbindelse med køkkenet er der en fin lille hyggekrog med bænk, hvori der er mere opbevaringsplads. På etagen er der ligeledes pænt toilet.

2. salen byder på: Stort og lækkert badeværelse med gulvvarme, hænge toilet, stilrent brusehjørne i glas, dobbeltvask, vaskemaskine og tørretumbler. 2 gode værelser, begge med kvist og det ene med walk-in closet.

Villalejligheden har eksklusiv brugsret til hele den skønne vestvendte baghave med den store træterrasse. Man har desuden brugsret til halvdelen af udhuset, hvori der er god opbevaringsplads.

Fra kvarteret er der kun få minutters gang til indkøb, mange offentlige transportmuligheder, kommende metrostation og vil man en tur til byen er Vesterbro og Frederiksbergs butiks og caféliv kun en kort cykeltur væk.


OBS: Efter udarbejdelse af energimærket er ejendommen blevet hulmursisoleret, vinduerne på 1. og 2. sal er udskiftet til klimaruder og farmeinstalationen skiftet. Ejendommen vil derfor opnå en bedre energigraduering ved udarbejdelse af ny energirapport.