Hans Jensens Vej 6, 2900 Hellerup

Smuk og i særklasse præsentabel palæejendom.

EJENDOMMEN ER UNDER SALG, OG DET ER DERFOR IKKE LÆNGERE MULIGT AT BESTILLE FREMVISNING

Med sine 428 m2 gennemrenoveret luksus, byder denne smukke villa på masser af plads til familien som ønsker de bedste rammer i hverdagen.

Ejendommen blev i 2015 totalrenoveret fra kælder til kvist og fremstår derfor i meget flot stand, hvilket tilstandsrapporten i høj grad bekræfter. Den store 1300 m2 grund med haveanlæg og flere solterrasser er ligeledes nyanlagt og udgør de perfekte omgivelser til huset.

Ejendommen byder i stueplan på:
Flot hall med trappe til 1. sal, stort køkken i hvide klassiske elementer med masser af skabs og bordplads, alt i kvalitets hårde hvidevare og mange lækre detaljer som Quooker©, sokkellys m.m. Ved siden af køkkenet er der praktisk bryggers med vaskefaciliteter og vand. I direkte forbindelse med køkkenet ligger spisestuen med klassisk stukloft og plads til mange gæster, fra spisestuen er der via den oprindelige skydedør adgang til stor stue med flot lysindfald fra de sydvendte vinduespartier. I forlængelse af stuen er den dejlige havestue, hvorfra der er udgang til lækker terrasse i ædeltræ. I stueplan findes også et stort soveværelse med skabsgang og nem adgang etagens badeværelse.

Via det det smukke trappeløb kommer man op på 1 salen som byder på:
Meget stor repos som nemt kan anvendes til en ekstra stue, reposen har et dejligt lys fra vinduerne i den store kvist, fra reposen er der adgang til 3 store værelser samt villaens lækre spabadeværelse i klassisk stilrent design, som også indeholder stort brusehjørne. Fælles for alle rum på 1. sal er et vidunderligt lysindfald fra såvel de normale vinduespartier som fra ovenlysvinduerne som findes i samtlige rum.

Kælderen som er meget anvendelig med gulvvarme og en loftshøjde på hele 2,33 m. byder på:
Stort disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder, flot badeværelse med bruseniche, endnu et stort rum med vand og afløb samt udgangsdør til gårdhave. Teknikrum med masser plads og den nye fjernvarmeinstallation.

Ejendommen har som skrevet undergået en omfattende totalrenovering som i realiteten vil sige at man flytter ind i et nyt hus fra 1923. Stort set alt er udskiftet, taget er nyt, vinduerne er nye klimaruder, facaden renoveret og malet med diffusionsmaling. Der gulvvarme i hele huset inkl. kælder. Gulvene er hhv. nye askegulve og nye klinkegulve og huset er isoleret op til energimærke B, en absolut sjældenhed for en snart 100 år gammel ejendom.

Til villaen hører muret garage med el-port og ladestation til Tesla eller anden el-bil. Udover terrassen ved havestuen findes stor terrasse som er hyggeligt indrammet af teglbelagt halvmur. Desuden er der udhus med halvtag til opbevaring af haveredskaber og havemøbler.

I kort afstand fra ejendommen er der gode lokale og internationale skoler, flere populære institutioner, kort afstand til et væld af indkøbsmuligheder i såvel Hellerup som Gentofte. Grønne områder og parker og Københavns centrum ligger kun en kort køretur væk.

Ønsker I at opleve ejendommen kan I henvende jer for fremvisning eller I kan starte med en Virtuel tur, som I finder ved at klikke på Virtual Tour knap i panelet over beskrivelsen