Holsteinsgade 44, ST. TV., 2100 København Ø

Lækker Pippi-lejlighed på indre Østerbro med egen nedgang til praktisk kælder

Lejligheden er beliggende i et af Østerbros mest attraktive områder midt i det hyggelige og stemningsfulde Willemosekvarter, med kort afstand til søerne, indre by, et væld af caféer, spisesteder og spændende specialforretninger, samt god skole og populære institutioner.

På alle måder en spændende og utraditionel lejlighed i meget flot stand, som udover de 102 m2 bolig, har integreret nedgang til stor og højloftet kælder med masser af anvendelsesmuligheder.

Lejligheden indeholder:
Stor fordelingsentre, pænt og nyt gæstetoilet, lækkert nyt køkken alrum med alt i gode hårde hvidevare inkl. vaskesøjle og Quooker, masser af spisebordsplads med plads til mange spisende gæster. Fra køkkenet er der direkte adgang ud til den hyggelige gård.

Hyggeligt værelse med god skabsplads, flot kvalitets badeværelse, med hængekloset, dobbelt håndvask og stor bruseniche.

Soveværelse i god størrelse og hvor væggen indtil stuen er bygget med fine rustikke palævinduer, som giver et flot lysgennemstrømning i både værelset og stuen.

Stuen har grundet vinduesvæggen flot lysindfald fra 3 sider. Stuen er hyggelig med et råt udtryk fra de blotlagte murstensvægge. Fra stuen er der trappe ned til stor højloftede kælder, som i dag bruges til hobbyrum og opbevaring, men som kan bruges til meget andet, lige fra øvelokale til vinkælder osv.

Lejligheden fremstår overalt i meget fin stand, der er plankegulve i opholdsrummene, flotte fuldspartlede vægge og lofter samt nyere elinstallationer i hele lejligheden.

Lejligheden som i ordets bedste betydning er helt unik, er beliggende i flot og velholdt Østerbro-ejendom med hyggeligt gårdmiljø.