Rebekkavej 59, 1. TH., 2900 Hellerup

Meget flot 4-værelses med stor altan og helt rolig beliggenhed.

OBS: BOLIGEN ER UNDER SALG OG DET ER DERFOR IKKE LÆNGERE MULIGT AT BESTILLE FREMVISNING

Beliggende for enden af Rebekkavej med et absolut minimum af trafik og tæt på Hellerup station finder man denne ualmindelig flotte 4-værelses lejlighed. Lejligheden byder på:

Fordelingsgang, stor spisestue med skøn karnap som giver ekstra meget lys i rummet. Fra spisestuen er der via de dobbelte franske døre adgang til hyggelig stue, I såvel spisestue som dagligstuen er lofterne prydet af en smuk stuk og fine rosetter og palævinduerne mod gaden er med til at understrege stuernes herskabelige udtryk.

Stort soveværelse med indbygget skab, endnu et værelse også med indbygningsskab og med udgang til den store altan, Lækkert flisebadeværelse med gulvvarme og bruseniche, helt nyt køkken i hvide elementer, hvid bordplade og gasblus ligesom der både er indbygget opvaskemaskine og vaskemaskine. Fra køkkenet er der ligeledes udgang til den store altan med dejlig grøn udsigt over ejerforeningen fælleshave.

Lejligheden fremstår fuldstændig indflytningsklar med flotte afhøvlede gulve, pudsede hvide vægge og lofter og nyere elinstallationer.

Selve ejendommen fremstår i flot vedligeholdelsesstand med bl.a. nyt tag, nyrenoveret facade og præsentabel opgang. Ejendommen har fjernvarme, dørtelefon, cykelkælder, opbevaringsrum og fællesgård med have.

Fra lejligheden kommer man udover til Hellerup station nemt til alle strandvejens specialforretninger, Hellerup havn og Østerbro er kun 5 min. væk på cykel.