Strandkrogen 19, 3120 Dronningmølle

Gennemrenoveret super charmerende luksussommerhus med optimal beliggenhed.

For enden af lille privat grusvej, fuldstændig uden forbipasserende trafik og med en helt ugenert beliggenhed ift. naboer, finder man denne perle af et vidunderligt sommerhus.

Sommerhuset som er totalrenoveret i 2015/16 fremstår i noget nær perfekt stand, hvilket husets tilstandsrapport bekræfter, er omkranset at 2 store hhv. vest- og østvendte terrasser, så solen kan nydes i fulde drag fra morgen til aften.

Huset indeholder:

Stor stue med brændeovn og masser af plads til både hygge i sofaafdelingen eller alkoven, og middage i spiseområdet som ligger i direkte forbindelse med det åbne køkken.
Fra såvel stue som køkkenet er der direkte udgange gennem 2 store dobbelte glasdøre til terrasserne på begge sider af huset så inde- og udelivet kan flyde helt sammen på de gode sommerdage.
Soveværelset har en god størrelse og har egen terrassedør ud til haven, desuden findes 2 små fine værelser, som kan lægges sammen til et større, hvis man ønsker det.
Badeværelset er stilfuldt indrettet med muret bruseniche og plads til vaskemaskine.

Huset byder på nye lavenergivinduer og døre, nye varmepumper, lækre massive plankegulve. Nye elinstallationer og meget andet.

Haven er ualmindeligt velbeliggende og byder på tæt beplantning mod naboer, store gamle træer som danner en skøn atmosfære i haven samt et anneks med mange anvendelsesmuligheder.

Kun et par hundrede meter fra sommerhuset findes en af Nordsjælland bedste badestrande, og vil man en tur til mylderet i Hornbæk eller Gilleleje, så er det kun en kort cykeltur væk.