Gammel Køge Landevej 583, 2650 Hvidovre

Helt unik villa med utrolig meget plads, masser af anvendelsesmuligheder og flot stand.

BOLIGEN ER UNDER SALG OG DET ER DERFOR IKKE LÆNGERE MULIGT AT BESTILLE FREMVISNING

Nærmest ubeskrivelig villa på over 400 etagemeter og et utal af lækre detaljer - oplagt som hjem for flere generationer, bolig med tilhørende erhverv eller til den store familie med børn i alle aldre.

Villaen indeholder i stueplanet:
Præsentabel hall med knap 5 meters loftshøjde og flot trappe til 1. salen samt et skønt lys fra de automatiske ovenlysvinduer.

Stor og lys dagligstue med lækker gennemgående pejseindsats med kig igennem til køkkenet. Varmen fra pejsen kan med mekanisk ventilation kanaliseres rundt i huset.

Fra dagligstuen er der via de dobbelte franske døre med de oprindelige blyindfattede ruder adgang til meget lækkert køkkenalrum. Selve køkkenet byder på masser af såvel skabs- som bordplads, et overdådigt udvalg af hårde hvidevarer, bl.a. 2 ovne, 2 opvaskemaskiner, damp/mikroovn, Quooker blandingsarmaturer på begge køkkenvaske, 2 køleskabe. Køkkenelementerne er udført i flot lyst træ med hvide låger og hvide bordplader.

I Spisepladsen i rummet strømmer lyset ind fra de syd og vestvendte vinduespartier og gennem glasfoldedørene er der udgang til skøn terrasse.

I stueplanet findes ligeledes lyst og lækkert badeværelse med hængecloset samt yderligere et gæstetoilet. Ud mod vejen er 2 tidligere kontorlokaler omdannet til 2 store værelser, hvor af det en er med køkken, ideelt til forskellige former for erhvervsudnyttelse eller som teenageafdeling. De 2 rum har tidligere haft egen indgang ud til gaden, hvilket nemt kan genetableres.

På 1. Sal finder man:
Stor repos som oplagt kan bruges som ekstra tv-stue, 5 gode og lyse værelser i forskellige størrelse, men ingen er små og flere af værelserne har indbyggede skabe. Badeværelset er af ældre dato, men var i sin tid state of the art, med marmor fra gulv til loft, luksus bruseniche og jacuzzi.

Kælderplanet som er hele 145 m2, og som har en loftshøjde på op til 240 cm byder på:
Egen indgang, toilet, stort fyrrum, 2 gode rum til opbevaring, yderligere 2 flotte rum hvor der mellem rummene er indrettet et fint lille køkken.
På etagen findes også en stor muret bruseniche, vaskerum med vaskesøjle samt et stort værksted.

Ejendommen har en flot indbygget garage og en muret fritstående carport.

En sjælden mulighed for at erhverve en meget stor og helt unik ejendom, med et hav at lækre detaljer og ligeså mange anvendelsesmuligheder.

Der pågår pt. udstykning af den bagerste del af den nuværende grund, således at der bliver omkring 885 m2 grund tilbage til huset.

Se udstykningen på sidste foto i billedrækken, hvor grundstykket er nr. 1.