Assegårdsvej 20, 3100 Hornbæk

Lækkert luksus sommerhus med plads til hele familien.. - og alle vennerne..

I et af sommerbyen Hornbæks mest attraktive kvarterer, med få minutters gang til både den dejlige badestrand, det maritime miljø på havnen, samt byens mange tilbud, hvad enten man skal købe ind eller nyde god mad og drikke på én af Hornbæks mange restauranter eller caféer, finder man dette ualmindeligt lækre EBK sommerhus fra 2012, med masser af plads i såvel selve huset som i de tilhørende annekser.

Sommerhuset som er beliggende på en stor og fuldstændigt ugenert grund med frugttræer og god plads til både leg og hyggeligt samvær på en af de mange terrasser, indeholder:

Direkte indgang til super flot køkken med stor kogeø, masser af bord- og skabsplads, alle nødvendige hårde hvidevarer og et fantastisk lysindfald fra vinduespartierne i væg, loft og gavl.

I direkte forlængelse af køkkenet findes spiseområdet med plads til mange middagsgæster, også her er der et skønt lys, bl.a. fra ovenlysvinduer i loftet. Fra både køkkenet og spiseområdet er der udgang til den flere hundrede kvadratmeter store sydvest-vendte terrasse.

Sammenhængende med spiseområdet, men alligevel beliggende for sig selv i huset anden vinkel er den store dagligstue med brændeovn. Også i dagligstuen opleves det skønne lys fra de store vinduespartier, samt ovenlysvinduet i loftet.

Sommerhuset byder ydermere på 3 gode soveværelser, alle med fin skabsplads. Det største af soveværelserne har tillige adgang til eget lækkert badeværelse stor muret bruseniche, spabad og sauna.

Der er endnu et badeværelse med brus, samt en mellemgang med vaskefaciliteter. Udover de 3 værelser er der en stor hems med plads til leg og ekstra opredninger.

Uden for hovedhuset findes, udover den store terrasse hvoraf en del er overdækket samt den indbydende have, et hyggeligt anneks med soveværelse, stue med brændeovn og eget køkken og toilet - perfekt til en overnattende gæstefamilie eller store teenagebørn.

Tillige er der et separat lille anneks som i dag er indrettet til aktivitetsrum, men også her er der plads til overnattende gæster, hvis behovet skulle opstå. Annekserne er forbundet med terrasser på begge sider som er delvist overdækket.

Hovedhuset fra 2012 er helårsisoleret, det opvarmes med brændeovn og varmepumpe - der er installeret alarmsystem.

Hele sommerhuset med dets store terrasser, skønne have, hyggelige annekser er en imponerende opvisning i hvordan modernitet og sommerhushygge absolut ikke er 2 uforenelige størrelser.

Et sommerhus langt ud over det sædvanlige som skal opleves!