Niels Christensensvej 9, 4070 Kirke Hyllinge

Enestående og ekstrem sjælden udbudt beliggenhed

Hvis der i hammerslag kunne gives et 6-tal for beliggenheden, så ville det blive givet til dette flotte hus, som er beliggende med kun 10 meters afstand mellem den vestvendte terrasse og vandkanten, der er ingen tæt beliggende naboer og grunden er omkranset af gamle træer som i sommerhalvåret giver følelsen er at være helt isoleret fra det øvrige sommerhusområde i Ejby. Det bliver simpelthen ikke bedre!

Selve huset er opført helt tilbage i 1927, hvilket er den eneste grund til at må ligge hvor det ligger, i dag ville man aldrig få lov til at opføre en bygning, med samme nærhed til vandet og af samme årsag er man sikret mod at der i fremtiden kommer naboer tæt på huset.

Huset er af den nuværende ejer nænsomt renoveret fra A til Z. Facaden er pudset op, der er nyt tag med ovenlysvinduer samt nye inddæknniger og tagrender. Vinduerne i stueetagen er ligeledes skiftet til nye energivinduer.

Indvendigt er der nye plankegulve på begge plan, væggene er hvide og står i noget nær perfekt stand og alle vvs- og elinstallationer udskiftet.

Badeværelset er smagfuldt indrettet med mosaikfliser på gulv og vægge og der er gulvvarme. Der er alt hvad man behøver i køkkenet. Det er ikke stort, men optimalt udnyttet med god skabs- og bordplads. Der er både opvaskemaskine, kombi-ovn og keramiske kogeplade.

I stuen er der spiseplads, brændeovn og en hyggeende med TV. Fra stuen er der udgang til den store vestvendte terrasse med en enestående udsigt ud over Bramsnæs vig hvor der er i sommerhalvåret er en livlig trafik af sejlskibe.

1. salen som ikke indgår i boligarealet, og derfor er disponible rum er i lige så fin stand som stueetagen. Fra de store ovenlysvinduer er der udover en skønt lysindfald selvsagt også en vidunderlig udsigt ud over vandet.

Bag huset ligger et mindre isoleret anneks i flot stand, hvor der nemt kan indrettes 2 til 4 sengepladser til overnattende gæster.

Adgangen til huset foregår via en let skrånende trappe på ca. 100 m., for enden af trappen er der en p-plads til huset.

Her er virkleig tale om en liebhaver perle med en ekstrem sjældent set beliggenhed - med kun 20 min. til Roskilde og 45 min. til København.