Nøddekærvej 11, 4672 Klippinge

Lystejendom i ekstremt god stand med et hovedhus på 220 m2 og et gæstehus på 168 m2.

Ved Klippinge mellem Strøby og Store Heddinge finder man denne store flotte lystejendom Nøddekjær, som udmærker sig ved at være i en ualmindelig flot stand, og byde på et stort antal lækre løsninger. Det hele er beliggende på en 20.000 m2 stor og meget flot anlagt grund

Den 3-længet ejendom består af et hovedhus, et gæstehus/anneks og en staldbygning. Dertil kommer en stor overdækket fritliggende terrasse samt den bagvedliggende lade. Det hele er omkranset at et nyanlagt og gennemtænkt haveanlæg, rammet ind af en jordvold i skellet ud mod de åbne marker.

Hovedhuset indeholder:
Stor entré med flisegulv og vaskesøjle, her er god plads til overtøj og sko. I tilknytning til entréen findes garderoberum med endnu mere plads til sko og tøj.
Stort, lyst og flot badeværelse med spa, dobbelt håndvask og bruseniche med 3 brusere. Lækkert køkkenalrum med kogeø og god skabs- og bordplads, fra køkkenalrummet er der udgang til den store vestvendte terrasse og have. Fra køkkenet går man gennem de franske døre ind i dagligstuen, som også har direkte udgang til haven. Desuden findes i stueplan et soveværelse med eget brusebadeværelse.

1. salen byder på stor repos/stue med et stort skønt vindue i kvisten, hvorfra den fine vestvendte udsigt mod solnedgangen kan nydes. På etagen findes tillige 2 store værelser og et toilet.
Huset byder desuden på gode detaljer som, gulvvarme, plankegulve, centralstøvsuger, klimavinduer, indbygningsspots i entré, badeværelser og køkkenalrum, samt glaseret tegl på taget.

Langs huset mod haven er der en stor fliseterrasse, der ligesom gårdspladsen er belagt med herregårdssten, I terrassens sydlige ende er en gammel staldbygning ombygget til en lækker overdækket terrasse, hvor halvdelen af den gamle ydermur er bevaret til at give læ. Den overdækkede terrasse har akustiklofter og indbyggede terrassevarmere, perfekt til at forlænge en skøn sommeraften til en festlig sommernat!

På den anden side af gårdpladsen ligger et gæstehus. Huset fremstår i samme flotte stand og høje kvalitetsniveau som hovedhuset og har derfor mange anvendelsesmuligheder. Det er oplagt at bruge hvis 2 familier vil bo på ejendommen sammen, eller hvis der skal bo flere generationer. Det kan også bruges, som det bruges i dag, til kontorformål til en hjemmevirksomhed med en stor gildestue – mulighederne er mange.

Gæstehuset indeholder:
Fordelingsentré, stor gildestue med bar, mindre værelse, køkken, pænt badeværelse, mellemgang/alrum og stort værelse/kontor med egen indgang.
I hele huset er der gulvvarme.

Staldbygningen har helt nyt glaseret tegltag, der er masser af opbevaringsplads, og hvis manønsker have dyrehold, kan der nemt etableres båse og bokse. I staldbygningen står ligeledes træpillefyret som varmer hele ejendommen op.
Bag gæstehuset ligger en stor lade, hvor maskiner etc. kan holde i tørvejr.

Det nye flotte haveanlæg er gennemtænkt på et sjældent set højt niveau. Det byder på en præsentabel lang indkørsel med perlesten, allétræer og belysning. Haven foran huset er omkranset af tæt og hurtigvoksende thuja-hæk. I haven er der smukke letholdte bede og en hel afdeling for børn med, gyngestativ, rutsjebane og nedgravet trampolin. I havens hjørne er der en stor stensætning , bygget i en halvcirkel, som giver læ til terrassen som ligger inde i stensætningen. Et perfekt plet hvor morgensolen kan nydes.

På grundens nordlige hjørne er der plantet en frugtlund med æble-, pære- og blommetræer m.m. og ved siden af den kommende frugtlund ligger et stort hønsehus, som naturligvis og ligesom alt andet på ejendommen er et ualmindeligt fint hus til høns. På grundstykket mod sydøst er der anlagt en sø hvori der kan udsættes fisk og her er ligeledes plantet træer.

Indkøbene klares nemt I Strøby eller Store Heddinge. Der er ca. 20 km til Køge, hvortil der kører tog fra Klippinge Station. Skelbæk friskole ligger for enden af vejen ca. 800 meter væk.
Vuggestue og børnehave er beliggende 5 minutters kørsel fra ejendommen.

Her er virkelig tale om en ejendom med mange anvendelsesmuligheder, som på alle måder er langt ud over det sædvanlige.