Askovvej 18, 4733 Tappernøje

Stor, smuk og herskabelig lystejendom ca. 10 km fra Næstved.

På Askovvej 18 i den lille landsby Åside ligger Vadekærgård, som byder på et eventyrligt lækkert hovedhus i meget flot stand, masser af kvadratmeter, lader og stalde, hestebokse m.m. alt sammen placeret på en knap 1,5 hektar stor grund med skøn have og omkranset af tæt bevoksning ud til de åbne marker.

Hovedhuset indeholder i stueplan:
Stor og præsentabel entré/hall med smukt svunget trappeløb til 1. salen, i tilknytning til entréen er et gæstetoilet i klassisk stilrent design.
Fra entréen træder man ind i en elegant forstue med indbygget pejs, fra forstuen kan man gennem brede åbninger gå videre til enten husets spisestue eller ind i det store lækre køkken med god spiseplads, luksuriøse hårde hvidevarer og stor porcelænsvask og fin bordplads. Køkkenet er som resten af huset velindrettet og tro mod husets elegante og herskabelige udtryk.
I forbindendelse med køkkenet findes et stort fadebud med masser af hyldeplads.

Forbi køkkenet finder man hverdagsentréen, med nedgang til kælderen og adgang til et stort bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og masser af skabsplads.

I stueetagen er også et fint lille soveværelse med eget lækkert brusebadeværelse med hængetoilet og indbygningsarmaturer.

Spisestuen er stor og lys, der er plads til mange spisende gæster, og der er en skøn udsigt samt udgang til den store grønne have.

Den fine mellemstue har ligeledes egen udgang til haven samt den store og helt nyanlagte træterrasse.

Den sidste og største stue emmer af ro og klasse med den indbyggede pejs og de diskrete lysegrå malede vægge, det er simpelthen et skønt rum!
I stuens hjørne mod gården er der indrettet et fint lille værelse/kontor med egen indgang fra gårdspladsen..

1. salen byder på:
Via den elegante svungne trappe i entrén kommer man op til en stor repos med udgang til kvistaltan, hvorfra udsigten ud over Åside’s kuperede landskab mod Snesere kirke kan nydes.
Fra reposen er der adgang til lyst værelse med smukke buede vinduespartier og walk-in closet/arkivrum, der er endnu et lækkert brusebadeværelse, i samme flotte stil som de øvrige 3 badeværelser i huset.

Fra Reposen kan man gå videre til yderligere 2 værelser, det ene med et praktisk skabsrum.

For enden af gangen kommer man ind i et ualmindeligt dejligt soveværelse, med tilknyttet stort walk-in closet, og endnu en kvistaltan med samme skønne udsigt som fra stuen på reposen.

Soveværelset har sit eget store og luksuriøse badeværelse som er udført i den gennemgående elegante stil som husets øvrige badeværelser, det har fritstående badekar og byder derudover på en dampbrusekabine, som også kan benyttes som en almindelig bruseniche - et badeværelse som oser af velvære.

Hele huset emmer af god smag og høj kvalitet. Gulvene er brede asketræsplanker, der er gulvarme overalt, finishen på vægge og lofter er ualmindelig flot, og der er et utal at fine detaljer i de knap 400 kvadratmeter huset byder på.

Energiforbruget er lavt, og energikilden er grøn, det opvarmes med et jordvarmeanlæg som får strøm fra solceller, og der er moderne lavenergivinduer i ejendommen, meget mere energirigtigt og grønt bliver det ikke i en ejendom fra 1870!

Foran stuehuset er den hyggelige brostensbelagte gårdsplads med fjernbetjent smedejernsport ud til Askovvej. Gårdspladsen er omkranset af over 1200 m2 stald- og ladebygninger hvor kun fantasien sætter grænsen for benyttelsen. I den ene staldbygning er der indrettet 8 hestebokse, da der tidligere har været ridebane med tilhørende folde på ejendommen.

På modsatte side af Askovvej hører et indhegnet grundstykke til gården, ideelt til dyrehold af forskellig art.

Sjældent har udtrykket -bør opleves- kommet mere til sin ret, som det gør med Vadekærgård!

Læs mere om livet på Vadekærgård på sælgers egen blog:
https://mitlandliv.dk/category/gaarden
Kopier linket ind i en browser.