Strandkrogen 21, 3120 Dronningmølle

Stort luksussommerhus ved Dronningmølle Strand

Kun 5 minutters gang fra en af Nordsjællands bedste badestrande og med Ruslands bakker i "baghaven" finder man dette luksussommerhus, i Dronningmølles mest attraktive sommerhuskvarter.

Sommerhuset som har undergået en gennemgribende renovering med helårsbenyttelse for øje, og fremstår derfor i noget nær perfekt stand og indeholder:

Stor entré med masser af skabsplads, entréen var oprindeligt 2 værelser, hvilket kan genskabes hvis der er ønske om dette(se alternativ plantegning). Stort, lyst og lækkert køkken i hvide grebsfrie elementer og køkkenø med vinkøler, samt såvel rigelig med skabs- og bordplads. Fra køkkenet er der direkte udgang til vestvendt overdækket terrasse. Stor og lys dagligstue med loft til kip, og brændeovn. Skøn spisestue hvor de store glaspartier som går op i gavlen giver en fornemmelse af at sidde delvist udenfor. Fra spisestuen er der direkte udgang til den store fliseterrasse.

Hyggeligt soveværelse med eget lækkert og stilrent badeværelse i pudsede sten og med ovenlysvinduer. Soveværelset har egen udgang til den terrassen.

I sommerhusets gavl findes endnu en indgang, med skabsplads og indbygget vaskemaskine samt adgang til gæstetoilet med bruseniche. Foran indgangen er en æstetisk fin og overdækket svalegang.

Til sommerhuset hører 2 flotte udhuse med mange anvendelsesmuligheder.

Selve grunden er omkranset af henholdsvis plankehegn og beplantning. Den store fliseterrasser som er anlagt rundt om størstedelen af huset er med til at optimere udlivet og uanset tidspunktet på dagen vil der altid findes en plads i solen på terrassen.

Udover nærheden til Stranden og Ruslands bakker, har man gåafstand til indkøb, og både Hornbæk og Gilleleje ligger kun en kort cykeltur væk.