Plantagevej 71, 3460 Birkerød

Spændende arkitekttegnet villa til renovering i 2. række til Furesøen

På Plantagevej 71, med kun et minuts gang til søbredden og helt tilbagetrukket fra vejen, finder man denne unikke funkisinspirerede villa fra 1971, opført i et stilrent og tidsløst arktektonisk udtryk med mange fine detaljer, som holder 100 procent den dag i dag.

Villaen fremstår fuldstændig original og har i hele husets levetid kun været beboet af den familie som i sin tid fik villaen opført.
Man har derfor her en sjældent set mulighed for at renoverer, modernisere og indrette villaen til et nutidigt hjem i husets unikke og tidsløse arkitektoniske rammer.

Husets rammer set ovenfra danner et”kors” med 4 længer, som i dag er indrettet, med stuer i den ene. 3 børneværelser, gangareal med indbyggede skabe og et badeværelse i en anden. Yderligere 2 værelser og endnu et badeværelse i den 3. længe, samt køkken med spiseplads i den sidste længe.

Det vil være oplagt at indrette villaen som vist på forslag til plantegning som findes i fotorækken, men der er helt sikkert også andre fine muligheder for en fremtidig og funktionel indretning.

Arkitekturen og placeringen af huset gør at grunden er opdelt i 4 sammenhængende havearealer, som vær for sig har deres egen funktion, alt efter hvilket rum der støder ud til arealet og naturligvis hvordan man ønsker at indrette den pågældende del af haven, det giver nogle sjældent set muligheder for at indrette nogle spændende udendørsarealer.

Kun 150 meter fra huset ligger Bådelaugets søgrund med egen bådebro, hvor man kan have en jolle eller kajak m.m. liggende til et aktivt liv på Furesøen.

Villaen er beliggende i Bistrup, som er et virkelig skøn del af Birkerød, som udover nærheden til Furesøen og alt det liv på og omkring vandet som følger deraf, byder på skov og grønne områder ved Vaserne, kort afstand til indkøb, samt god skole og institutioner.

Ejendomsmægleren siger:
Som stor fan af anderledes og udfordrende arkitektur, mener jeg at denne ejendom har et stort potentiale til at få sit andet liv via en gennemgribende renovering og generobre titlen som områdets mest spændende villa!
Men ja, grunden er også ualmindelig indbydende, så muligheden for at opføre en ny villa findes naturligvis også..

OBS: I billederækken indgår 2 visualiseret projektforslag