Rosbæksvej 2, ST., 2100 København Ø

Stor og lys herskabslejlighed med kæmpe altan og direkte udgang til have.

Med en attraktiv beliggenhed på grænsen mellem Hellerup og Østerbro, har man det bedste fra både byen og strandvejsmiljøet i sit nærområde. Inden for gåafstand finder man gode indkøbsmuligheder i Waterfront shopping center, et væld af caféer og restauranter, maritimt havnemiljø og den skønne Svanemøllestrand. Der er stort set altid plads til parkering på Rosbæksvej, og parkeringen er gratis.

Hovedejendommen er præsentabel og fremstår i god stand med bl.a. nyere tag, den byder på:
Dejlig fælleshave som ud til vejen er omkranset at en stor og tæt hæk, præsentabel opgang og indgangsparti, fjernvarme, kabel-tv, vaskekælder, cykelkælder og kælderrum. Ejerforeningen er veldrevet og der er styr på økonomien.

Lejligheden byder på:
Entré med fin plads til overtøj, lang fordelingsentré, 2 store stuer en suite med over 3 meter til loftet, og med et skønt lysindfald fra de helt nye terrassedørspartier. Via alle 4 terrassedøre er der udgang til den store altan på ca. 20 m2, som om sommeren får inde/udelivet til at flyde herligt sammen.
Fra altanen er der egen trappe ned til fælleshaven, som indbyder til leg og hygge for ejendommens børn. I stuen som ligger tættest på køkkenet, er der opsat en frit hængende pejs, som giver varme og hygge i de kolde måneder.

Køkkenet byder på masser af både bord- og skabsplads. Det er stilfuldt indrettet i en kombination af stål og hvide låger og der er en god spiseplads til de hurtige måltider.

I lejligheden finder man 2 værelser i gode størrelser, samt et større soveværelse som vender ud mod haven.

Der er både gæstetoilet og badeværelse, badeværelset er indrettet med store antracitgrå fliser, badekar med brus og stilfuld håndvask på glasplade.

I hele lejligheden er der flotte massive gulvplanker, nogle er sortbejdsede andre er ludbehandlet, de kan nemt slibes og behandles efter ens egen smag. På loftet er der store rossetter og fin stuk i siderne.