Mosbøl Alle 20, 2770 Kastrup

Super hyggelig og veludnyttet villa i det dejlige Pilegårdskvarter

VILLAEN ER UNDER SALG, OG FREMVISES DERFOR IKKE LÆNGERE


Lad dig ikke narre af de relativt få m2, villaen er nemlig rigtig godt udnyttet og byder udover de oplyste m2 på både udestue og annekser.

Villaen byder på:
Entré med plads til overtøj, fint gæstetoilet, lyst og lækkert køkken, med god bord- og skabsplads samt stort luksus gaskomfur fra Smeg. I forlængelse af køkkenet er bryggerset, med egen indgang, vaskemaskine og masser af skabsplads. Badeværelser er i en god størrelse og med nyere badeværelsesmøbel og brusekabine.
Villaen rummer 2 gode værelser, dejlig lys stue med pillebrændefyr, som på kolde dage giver hurtig, billig og hyggelig varme. I tilknytning til stuen findes en fin og helårsanvendelig udestue.

Rundt om husets sydvestlige sider er der i sten og træ bygget et stort og lækkert terrasseareal med en swimmingpool, som får opvarmet poolvandet ved hjælp fra solvarmeslanger på udestuens tag. Bagerst i haven er der plads til leg og boldspil, ligesom der står en fin træhytte.

Foran huset er en muret garage, som i dag er indrettet som et fint anneks med et skur, annekset har indlagt strøm.

Mosbøl Allé er en meget stille villavej i det populære Pilegårdskvarter, som er kendetegnet ved de mange børnefamilier, tætheden til natur og sportsaktivitet, gode og nemme indkøbsmuligheder, samt kort afstand til Fields, og Vestaamager Metro station.