Langebjergvej 259A, 3050 Humlebæk

Skøn beliggehned og super velholdt

I den populære ” Studiebyen” i Humlebæk udbydes nu en af kvarterets bedst beliggende villaer.

Villaen som fremtræder i flot stand er opført i 1981, og er i dag indrettet som et rigtig ” dig og mig” hus, med få store rum. De oprindelige værelser kan dog nemt genetableres hvis der er behov for det – se den alternative plantegning i fotorækken.

Huset byder i stueplan på:
Stor og indbydende entré med trappe til 1. sal. Lækkert badeværelse med gulvvarme, hængetoilet og muret bruseniche. Stort lyst og lækkert køkkenalrum, med brændeovn, flot køkken med hvide grebsfri elementer og træbordplade. Fra køkkenet er der direkte udgang til haven og den store sydvestvendte træterrasse, hvor solen er stort set fra morgen til aften.
I tilknytning til køkkenet findes et bryggers, med god bordplads og vaskemaskine og tørretumbler. Bryggerset har egen indgang fra carporten.
I stueplan findes også soveværelset med egen udgang til den østvendte del af haven.

Første salen er indrettet som et stort rum med loft til kip, og t skønt gennemgående lysindfald, fra både den franske altan og ovenlysvinduerne.

På begge plan er der hvide fritlagte bjælker i loftet, flotte plankegulve og pæne hvide vægge.

Huset er placeret perfekt på den velbeliggende hjørnegrund, der er grundet placeringen, sol fra daggry til solnedgang. På grunden findes udover den store terrasse ligeledes et flot nyere drivhus, samt et praktisk skur.

Som medlem af grundejerforeningen har man desuden brugsret til et fælleshus til brug for arrangementer.

Kvarteret er meget børnevenligt, og man kommer på få minutter både til Langebjergskolen og Langebjerghallen, ligesom indkøb, Humlebæk station, hyggelige Sletten havn, stranden og Louisiana kun er en kort cykeltur væk.