Ny Østergade 20, 3. 5., 1101 København K

Ingen bopælspligt, med elevator og meget attraktiv beliggenhed!

I den absolut centrale del af indre København, omgivet af alt det bedste vores hovedstad har at byde på, finder man denne nemme og lækre 3 værelses lejlighed, som emmer af lys fra de store vinduespartier med franske altaner i alle lejlighedens opholdsrum, og med en perfekt rumdeling.

Lejligheden er beliggende i en præsentabel og relativ moderne ejendom fra 1978 med elevator.

Lejligheden er placeret helt uforstyrret for enden af svalegangen mod gården. Fra svalegangen træder man ind i en stor entré med god skabsplads og adgang til pænt badeværelset med muret bruseniche og fin opbevaringsplads.
Fra entréen går man videre ind i stuen, hvor man straks bemærker det storlysindfald fra de 2 franske altaner med dobbelte terrassedøre, og hvor fra man har en skøn udsigt til byens puls, hele vejen ned til Strøget.
Stuen er stor og har rigelig plads til både sofa- og spiseafdeling. Ligeledes findes 2 gode og lyse værelser, hvoraf det ene med skabsplads. Køkkenet er fint og funktionelt og med en spisekrog til hverdage.

Ejendommen byder på loftsrum, vaskekælder, præsentabel opgang med elevator, dørtelefon, fjernvarme og termovinduer.

Lejligheden henvender sig bredt, både til dem som vil bo fast i den allermest attraktive del af København, men da der ikke er bopælspligt på lejligheden, henvender den sig også til dem som ikke har fast bopæl i Danmark, men ønsker et nemt og centralt hjem i byen, når de er i Danmark.