Rosbæksvej 2, 2., 2100 København Ø

Super lækker lejlighed - 100 % indflytningsklar

Med en attraktiv beliggenhed på grænsen mellem Hellerup og Østerbro, har man det bedste fra både byen og strandvejsmiljøet i sit nærområde. Inden for gåafstand finder man gode indkøbsmuligheder i Waterfront shopping center, et væld af caféer og restauranter, maritimt havnemiljø, den skønne Svanemøllestrand, og der er stort set altid plads til parkering på Rosbæksvej, hvor parkeringen er gratis.

Hovedejendommen er meget præsentabel, og har et ualmindelig smukt trappeløb i opgangen. Bygningen fremstår i god stand med bl.a. nyere tag, facade og flot ny bagtappe.

Ejendommen byder på:
Hyggelig fælleshave som ud mod vejen er omkranset at en meget stor og tæt hæk, præsentabel opgang og indgangsparti, fjernvarme, kabel-tv, vaskekælder, cykelkælder. Masser af opbevaringsplads i de 2 store medfølgende kælderrum på til sammen 29 kvm., som også er mulige at benytte til hobbyformål. Ejerforeningen er veldrevet og gældfri.

Lejligheden byder på:
Fra den store repos hvor der kun er en enkelt lejlighed på hver etage, træder man ind i forstuen med masser af lys og god plads til garderobe. Fra forstuen er der direkte adgang til et stort og lyst værelse.
Går man videre fra forstuen og ind i lejligheden kommer man ind i den første af lejlighedens 2 stuer, den første stue er oplagt til brug for spisestue, hvor der nemt kan være plads til et stort antal spisende gæster.

Fra spisestuen træder man ind i dagligstuen via den brede åbning hvor lyset flyder frit mellem rummene. Dagligstuen emmer af lys fra det sydvendte vinduesparti og den dobbelte terrassedør, hvorfra der er udgang til en stor lækker altan, som på de gode sommerdage er badet i sol fra morgen til aften.

I forlængelse af spisestuen kommer man ind i en mellemgang med opbevaringsplads, derfra er der adgang til badeværelse og køkkenet.
Badeværelset er et absolut high-end velværerum, hvor der er kælet for detaljerne, og på ingen måde sparet på materialevalget.
De stilfulde fliser på gulv og væg er produceret af Versace, badekaret med spa er fra Denform, Hængetoilettet er fra Philippe Starck osv. og der er naturligvis vandbåren gulvarme i badeværelset også.

Ligesom på badeværelset har sælger i køkkenet været kompromisløs i sit materialevalg.
Selve køkkenet er produceret af Køkkensnedkeren og udført i valnøddetræ, med Nero Assuluto granitbordplade. Hårde hvidevare i høj kvalitet fra hhv. Miele og Atag, der er kombineret induktion og gaskomfur, Quooker, sidebyside kølefryseskab samt vinkøleskab. I Køkkenet er der en fin hverdags-spiseplads, samt adgang til et viktualierrum.

I alle lejlighedens stuer og værelser er der over 3 meter til loftet. Der er flotte og velholdte plankegulve.
I lofterne findes de oprindelige smukke stuk og rosetter, og sælger har i sin ejertid skiftet samtlige elinstallationer og radiatorer og alle vinduer er udskiftet til lavenergiruder med lyddæmpning.

Her er på alle måder tale om en lejlighed i særklasse