Bøgehøj 18, 2900 Hellerup

Charmerende nyrenoveret villa på 170 etagemeter.

VILLAEN ER UNDER SALG, OG DET ER DERFOR IKKE MULIGT AT BESTILLE FREMVISNING

I det attraktive Dyssegårdskvarter som er kendetegnet ved mange børnefamilier, den populære Dyssegård skole, gode institutioner, samt nærhed til søer og grønne områder, finder man denne dejlige velholdte villa, som netop har undergået en større renovering.

Man skal ikke lade sig narre af det opgivne antal m2, grundet lofthøjden på 1. sal indgår den ikke bolig-kvadratmeterne, men udover en stor repos findes der på første sal, to meget anvendelige rum.

Villaen som er placeret helt tilbagetrukket på en stor og dejlig grund, med sydvestvendt have med gamle træer og masser af plads til leg og boldspil på græsplænen indeholder:

Stueetagen:
Indbydende og lys entré med helt ny og flot trappe til 1. sal., stort og lyst værelse, gæstetoilet, helt nyt håndlavet snedkerkøkken i egetræ, med luksus hårde hvide varer, køkkenet er direkte forbundet med spiseområdet. Fra spisestuen er der gennem de dobbelte franske døre adgang til skøn dagligstue med skønt lysindfald, brændeovn og terrassedør ud til haven og den store nyanlagte terrasse i lærketræ.
I stueetagen er der ligeledes et praktisk bryggers med flot terrazzogulv, plads til vaskemaskine m.m. og egen udgang til terrassen i baghaven.
Det store badeværelse er helt nyt, og stilrent indrettet, en stil som er tro mod husets øvrige udtryk, her er både badekar og stort bruseområdet.
stuerne, værelserne og køkkenet er der flotte plankegulve og pudsede lofter. I stuerne er der desuden en fin stuk samt de karakteristiske herskabelige fatninger i hjørnerosetterne til lyspære.

1. sal:
I tagetagen, som ikke er registret som bolig, er der 2 super hyggelige rum, begge med masser af lys fra de lækre vinduesløsninger, hvoraf det ene rum samtidig har en "Fold-ud" altan. Udover de 2 rum, er der på reposen også plads til an arbejdsstation.

Kælder:
I kælderen er der fin plads til opbevaring eller mulighed for indretning af værksted.

Huset har i forbindelse med renoveringen fået skiftet alle elinstallationer, lagt nyt plankegulv i køkkenet, lavet nyt smukt trappeløb til 1. sal, nyt stort badeværelse, lavet stor repos og som skrevet og ikke mindst fået et nyt og meget lækkert håndlavet egetræs snedkerkøkken.
Huset som under den kraftige Pommersk fyr træbeklædning er et bindingsværkshus bygget i munkesten og egetræsbjælker, hvilket er en overordentlig solid konstruktion.

Stilmæssigt er huset helt sit eget -en meget fin blanding af hygge og charme med et strejf af herskabelighed i stuerne - en kombination som er yderst tiltalende.

Velkommen til Bøgehøj 18 i Hellerup.