Reventlowsgade 16, 5. TV., 1651 København V

Stor og lækker taglejlighed med udsigt og elevator

LEJLIGHEDEN ER UNDER SALG, OG DET ER DERFOR IKKE MULIGT AT BESTILLE FREMVISNING

Virkelig skøn taglejlighed beliggende i en hjørneejendom midt i centrum af Vesterbro pulsende byliv.

Vil du bo hvor det sker, er denne lejlighed og beliggenhed helt sikkert noget for dig. Her bugner det med spændende butikker, barer, utalige spisesteder og kulturelle oplevelser. Vesterbro er blevet en populær bydel for såvel unge, børnefamilier og ældre. Der kan bla. nævnes Kødbyen, Istedgade og Carlsbergbyen. Der kommer snart en metro st. lige rundt om hjørnet.


Lejligheden har været igennem en gennemgribende renovering i 2016, med bl.a. nye plankegulve, nyt køkken, alle el-installationer er nye, og der er installeret ABB-free@home Wireless i hele lejligheden, så lys og kontakter m.m. kan styres trådløst fra en app på telefonen eller Ipad.


Boligen byder på fordelingsentre med adgang til alle værelser, og et stort køkken alrum/stue. Køkkenet har kogeø, spots i loftet, indbyggede hårde hvide varer, og er grebsfrit. Stuen er placeret i ejendommens hjørne, og har derfor et rigtig flot lysindfald. Du har herlig udsigt udover byens tage, hvor Tivolis høje forlystelse som f.eks ballongyngerne og ikke midst deres fyrværkeri om lørdag er med til at skabe en stemningsfuld udsigt.


Der er elevator op til 4 sal, og lejligheden har gennemgående brede planker, fritlæggende bjælker og rå vægge i alle rum. Badeværelse med vaskesøjle og bruseniche. Lejligheden er lige nu en 4 værelses, men det store soveværelse kan opdeles i endnu et værelse hvis man ønsker det.

OBS: DER ER I EJERFORENINGEN NEDSAT EN ARBEJDSGRUPPE MED HENBLIK PÅ ETABLERING AF TAGTERRASSE OVER LEJLIGHEDEN