Glahns Alle 23, st., 2000 Frederiksberg

Skønt beliggende villalejlighed på ca. 280 etagemeter med egen have.

OBS: BOLIGEN ER UNDER SALG, OG DET ER DERFOR IKKE MULIGT AT BOOKE FREMVISNING.

...
 
På en stille og børnevenlig sidevej til Peter Bangsvej, ligger denne indbydende villalejlighed som byder på 150 m2 bolig i stueplan, samt en meget anvendelig og næsten lige så stor kælder, som villalejligheden har eksklusiv brugsret til.

Villalejligheden byder i stueplan på:
Entré, spisestue med god plads til både familien og gæster, dagligstue med skønt lysindfald fra de vestvendte vinduer, to store samt et mindre værelse. Toilet. Flot åbent køkken med spots i loftet, grebsfrie hvide låger og god skabs- og bordplads. I direkte forbindelse med køkkenet er der en hyggelig spiseplads med udgang til terrassen og haven.

I villalejlighedens opholdsrum er der flotte plankegulve, høje paneler, klassiske fyldningsdøre, smukke stuks og dekorative rosetter.

I den pæne kælder findes et stort badeværelse med gulvvarme, hængetoilet, samt både bruseniche og badekar. Desuden byder kælderen på 4 store rum, med anvendelsesmuligheder.

Til boligen hører egen hyggelig og solrig have som er omkranset af et raftehegn. Her findes to terrasser, hvoraf den end er delvist overdækket. Boligen har desuden eksklusiv brugsret til forhaven inkl. carporten.

I nærområdet er der trods den rolige og ugenerte beliggenhed nem adgang til S-tog station, daglige indkøb, samt et væld af specialforretninger og spisesteder. Der findes desuden flere gode skoler og daginstitutioner i gåafstand fra boligen.
 
Velkommen til Glahns Allé 23!