Om os

Hovmand & Partner er et 100 % uafhængigt og selvstændigt ejendomsmæglerfirma. Vores absolutte primære mål er at skabe et optimalt salg af din bolig. Vi er ikke som mange kædemæglere ejet af en stor bank, og kan derfor ikke bare vente på at vores ejer, sender en ny kunde i hænderne på os. Vi ved at vi ved hvert eneste salg, skal yde en optimal indsats og skabe et optimalt salgsresultat, hvormed vi håber og tror at du som sælger bliver endnu en "ambassadør", der via positiv omtale og inddragelse af dit netværk generer nye salgsmuligheder for os.
Blandt vores kerneværdier fremhæver vi gerne:
Kompetence: Vi arbejder stenhårdt for altid at være opdaterede inden for juridiske aspekter, samt de byggetekniske facetter i en ejendomshandel. Vores medarbejdere gennemgår løbende relevante kurser og møder op til konferencer. Medarbejderne følger desuden nøje prisudviklingen – og de boligtendenser, der dominerer på markedet – så vi altid kan levere den nyeste viden til dig som sælger.
Troværdighed: Det er helt afgørende for os at DU både som enten køber eller sælger føler dig forsikret om at vi loyalt oplyser om alle relevante oplysninger i en bolighandel. På den måde sikrer vi at du kommer sikkert gennem et salgsforløb. De sidste mange år har vi oplevet at vores kunder udtrykker at vi er ualmindeligt dygtige til at levere denne altafgørende tryghed.
Indsigt: Vores filosofi er at ejendomsmæglerens viden om en specifik bolig, giver tryghed til køberen. Og tryghed for køberen medfører ofte det gode salg for dig som sælger. Derfor sætter vores medarbejdere sig grundigt ind i alle aspekter omkring en given bolig, som altid er unik. Vi kræver af os selv at vi ved mest muligt om boligen, og det område, hvor din bolig ligger. Det betyder at vi i fremvisningssituationer kan give mulige købere svar på deres spørgsmål med det samme. Vores erfaring fortæller os at købere sætter stor pris på rede svar; på den måde fastholder man den interesse, som den fremtidige køber møder op med til fremvisningen. Og på den måde bliver vejen til et hurtigere salg og en god handel betydeligt kortere for dig som sælger.
Information: Hos Hovmand & Partner er vi fuldt bevidste om, hvor meget det betyder, at du som sælger får løbende information om, hvordan interessen for din bolig er. Derfor bliver du altid informeret om hvordan fremvisningen er gået – det sker samme dag. Vi fortæller dig hvilke kommentarer den mulige køber er kommet med – og du får en præcis vurdering i forhold til om vi mener at vi har fundet den rigtige køber til din bolig. Denne information lægger vi ind på din side på vores hjemmeside, hvor du når det passer dig kan tilgå informationen.
Arbejdsomhed: Vi arbejder tålmodigt og dagen lang for at komme i øjenhøjde med vores kunder, som vi jo skal leve af. Vi ved at hver opgave er unik og spændende, og derfor afsætter vi al den nødvendige tid et salg måtte behøve. Vi er parate til at løbe solen sort for at skaffe det bedst tænkelige resultat for vores kunder. Vi forlanger det yderste af vores mæglere og du kan ringe eller maile os hele døgnet. Vi garanterer at vi svarer hurtigt på alle forespørgsler – for at overholde en aftale til punkt og prikke er en principsag for os.

MORTEN HOVMAND

Morten er indehaver af Hovmand & Partner, og har i dag over 1000 ejendomshandler på cv'et siden starten som ejendomsmægler i 2005. Morten har fra første dag arbejdet ud fra indre København, men har trods den meget centrale beliggenhed i Hovedstaden, solgt mange ejendomme på hele Sjælland, samt i en periode formidlet ferieboliger i både Sydeuropa og Sydamerika.
Morten er opvokset på Lolland, og det kommer ikke kun til udtryk i den syngende accent, men også i den jordnære og arbejdsomme tilgang til måden at drive ejendomsformidling på, hvor en spade kaldes for en spade og hvor det er en selvfølge at strække sig meget langt for at alle er tilfredse når en bolig er solgt.
I dag bor Morten i Gentofte med sin hustru Anna og deres 2 teenagedrenge.

BOOK EN TID TIL EN GRATIS SALGSVURDERING

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Det formelle

Hovmand & Partner aps er medlem af Dansk ejendomsmæglerforening - For yderligere information: www.de.dk
Hovmand & Partner aps medlem af DSE - Danske selvstændige Ejendomsmæglere. - For yderligere information: http://www.dsemaegler.dk
Hovmand & Partner aps: CVR-nummer: 32478123
Hovmand & Partner aps har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse gennem DE, ved Tryg Forsikring - www.tryg.dk. Forsikringen dækker formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer i Europa.
Hovmand & Partner aps ansatte er alle medlem Dansk ejendomsmæglerforening.
Ansvarlig ejendomsmægler i Hovmand & Partner aps er Ejendomsmægler og Valuar Morten Hovmand
Ved henvisning kan Hovmand & Partner aps opnå provision fra Jyske Kredit A/S og Dansk Boligforsikring A/S