Trongårdsparken 42, 2800 Kongens Lyngby

Lækker nyrenoveret villa i høj kvalitet få minutter fra Dyrehaven.

...

Med Dyrehaven og Ermelunden som naboer er beliggenheden i top for denne lækre villa, som netop har gennemgået en omfattende renovering, hvor er ikke er gået på kompromis med hverken indretning eller materialevalg, og hvor der er fundet en meget fin balance mellem det arkitektoniske udtryk fra 1960'erne hvor villaen blev opført, og de kvalitetsbevidste opgraderinger som de nuværende ejere har tilført huset.

Villaen som indeholder 268 etagemeter, byder på:
Rummelig entré med god opbevaringsplads. Badeværelse med badekar, terrazzogulv og gulvvarme.
Stor stue med skønt lysindfald fra de sydvestvendt vinduer og terrassedør, samt masser af plads til både spiseafdeling og sofahygge. I direkte forbindelse med stuen finder man det flotte snedkerlavede køkken med fingertappede skuffer i massivt egetræ og sort granit bordplade. Køkkenet er flot forbundet med spiseområdet i stuen via den ligeledes snedkerlavede egetræsreol som fungerer som en forlængelse af køkkenet. Fra køkkenet er der udgang til en stor terrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes sammen aftensmaden, når vejret tillader det.

Huset byder desuden på 3 gode børneværelser samt et forældresoveværelse, med egen udgang til den store sydvendte terrasse i haven. I forbindelse med villaens værelsesafdeling, ligger det store badeværelse, som emmer af kvalitet. Her finder man igen snedkerlavede møbler med god opbevaringsplads, messing armaturer, stor muret bruseniche og terrazzofliser med gulvvarme.

Til villaen hører højloftet kælder med værksted, vaskerum og stort disponibelt rum.

I både entré, køkken og den store stue er der lagt flotte nye sildebensgulve i massivt egetræ, og i husets øvrige opholdsrum er der flotte plankegulve, ligeledes i egetræ. Villaens vinduer er nye lavenergi-vinduer fra 2022. Overalt i huset er finishen helt top - her er der virkelig tale om en indflytningsklar villa.
Udenfor er der bygget nye store terrasser, og der er en fin stor græsplæne med god plads til leg og hygge.

Forhaven er nyanlagt og fremstår meget præsentabel.

Til huset hører garage med fin opbevaringsplads.

I gåafstand fra villaen findes alt hvad den naturglade og aktive familie kan ønske sig. Dyrehaven med al dens pragt er få minutter væk, og det samme er den hyggelige Ermelundslette. Vil man en tur til vandet og bade, så er det klaret med blot 10 minutter på cykel.
Der er ligger både folkeskole, børnehave og Gymnasium inden for få minutter og indkøb og shopping kan nemt klares i Lyngby, som har alt hvad hjertet begærer!

Velkommen til Trongårdsparken 42 - kig forbi! ??