Elmevang 39, 2830 Virum

Indflytningsklart rækkehus med 121 flotte etagemeter, beliggende på en stille vej i et børnevenligt kvarter.

...
På Elmevang nær Brede i Virum, med god afstand til Kongevejen, finder man dette charmerende rækkehus i flot stand og med en hyggelig vestvendt have. Via den nyanlagte forhave med egen parkeringsplads kommer man ind i rækkehuset, som byder på følgende:

Stueplan:
Entré.
Køkken i stålelementer med spiseplads. I køkkenet er der etableret nem og direkte adgang til kælderen via en indvendig trappe.

Stor lys stue med fin plads til både sofa- og spiseområde. Hvis man ønsker et ekstra værelse i stueplan, kan det nemt etableres i den ene ende af stuen. Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse samt den vestvendte, solrige have.

Pænt badeværelse med bruseniche og ovenlysvindue.

Soveværelse i god størrelse med fin skabsplads.

Kælder/underetage:
Den flotte, nyrenoverede og meget anvendelige kælder har god loftshøjde og indeholder et lækkert nyt badeværelse med brus, gulvvarme og vaskemaskine.
Flot disponibelt værelseslignende rum med gulvvarme.
Kælderen byder desuden på god opbevaringsplads i den tilhørende krybekælder.

I nærheden af Elmevang finder man alt, hvad der er behov for, uanset alder, herunder gode skoler og institutioner, fine indkøbsmuligheder, nem adgang til offentlig transport og ikke mindst skøn natur ved Brede, Geel skov og de omkringliggende søer.

Velkommen til Elmevang 39!