Hyldegårdsvej 10, 1. 4., 2920 Charlottenlund

VELBELIGGENDE 2-VÆRELSES LEJLIGHED MED HERLIGT LYSINDFALD

LEJLIGHEDEN ER UNDER SALG, OG DET ER DERFOR IKKE MULIGT AT BESTILLE FREMVISNING

På Hyldegårdsvej 10 kan du nu starte dit næste boligkapitel. På denne adresse udbyder vi nemlig nu en 58 kvadratmeter stor, velindrettet og meget lys lejlighed.
Så snart du træder indenfor, mødes du af den hyggelige og lyse stil, som præger hele hjemmet. Moderne komfort hånd i hånd med elegant minimalisme, og det er samtidig et kæmpe plus, at der er tale om en hjørnelejlighed – derfor prydes hele hjemmet nemlig af et sublimt lysindfald.

Boligens hjerte består af den store indretningsvenlige stue. Rummet bades i eftermiddags- og aftensolen fra vest, og her er både plads til bløde sofamøbler og spisearrangement. Fra stue er der udgang til altanen, som er absolut guld værd, når du vil nyde den friske luft i private rammer. Køkkenet ligger ved siden af stuen, og her får du ideelle rammer om madlavningen. De klassiske, tidsløse skabselementer giver masser af opbevaringsplads, og her er integrerede hårde hvidevarer af god kvalitet. Slutteligt råder lejligheden over et godt og regulært soveværelse, samt et rummeligt badeværelse med god bruseplads.

Lejligheden er med andre ord skræddersyet til enlige, unge par eller jer, der har solgt villaen i Charlottenlund og drømmer om at blive i området i et nemt og overskueligt hjem. Boligen ligger i en klassisk murstensejendom fra 1959, som fremstår pæn og velholdt. Der er gode parkeringsmuligheder på den fælles p-plads, og som beboer får du naturligvis brugsret til de dejlige, grønne fællesområder, der inviterer til afslapning i ro og mag.

Lejligheden har adresse centralt i Ordrup grænsende til Charlottenlund, hvor det hele er indenfor rækkevidde – det gælder også de mange dejlige udeområder med Charlottenlund Slotshave og travbanen, og 1,5 kilometer væk har du Charlottenlund Fort og hele strandparken. Jægersborgvej byder på et levende byliv med specialforretninger og mange indkøbsmuligheder, og som prikken over i’et er der kun 650 meter til Ordrup Station og 1 kilometer til Charlottenlund Station, hvor du er forbundet med offentlig transport.

Lejligheden har brugsret til stort kælderrum, cykelkælder og vaskerum og der må med bestyrelsens godkendelse holdes hund.