Frederiksvej 1A, 1. TV., 2000 Frederiksberg

Smuk herskabslejlighed med vestvendt altan beliggende i hjørneejendom med skøn udsigt til Frederiksberg Have.

-
På Frederiksvej hvor der fra hoveddøren kun er ganske få meter til en af Frederiksberg Haves indgange, finder man denne flotte, lyse og indflytningsklare herskabslejlighed

Lejligheden som er på 133 m2 byder på:

Præsentabel indgang til entré med plads til garderobe. Dagligstue med hyggelig brændeovn. Fra dagligstuen er der gennem den dobbelte glasdør adgang til indbydende heptagon formet spisestue med en vidunderlig udsigt til Frederiksberg Have og et betagende lysindfald fra de tre vinklede vinduespartier.

Stort og lyst soveværelse med indbyggede skabe. Desuden et mindre værelse, som vil være oplagt til brug som kontor, stort walk-in closet eller hyggeligt børneværelse.

Lækkert og nyt moderne provencekøkken med skifergrå elementer og flotte naturstensfliser på gulvet. I køkkenet er der såvel fin skabs- som bordplads, et hyggeligt spiseområde og ikke mindst udgang til dejlig vestvendt altan fra 2018 med udsigt til Solbjerg Parkkirkegård på over 4 m2. Eftermiddags- og aftensolen kan her nydes i fulde drag, og middagen laves på grill og efterfølgende indtages i det fri.

Badeværelset er udført i klassiske lyse og tidsløse flise. Badeværelset har en god størrelse, muret bruseniche, fransk håndvaskarmatur fra Bad & Stil samt nyt snedkerlavet badeværelsesmodel, hvor der er indbygget kombineret Miele vaskemaskine og tørretumbler.

Herskabsstilen i lejligheden kommer i høj grad til udtryk ved lofthøjden på over 3 meter, de smukke stuks og rosetter, høje fodpaneler, de flotte parketgulve samt den generelt flotte finish på alle flader.

Hovedejendommen som er opført i 1897, er bygget i røde mursten og fremstår præsentabel i og pænt vedligeholdt. Den byder på fjernvarme, termovinduer, dørtelefon, cykelskur, værksted og loftsrum til boligerne.

Nærmiljøet og omgivelserne er noget af det bedste Frederiksberg kan byde på, uanset om det er gå- eller løbeture i Frederiksberg Have eller Søndermarken, et besøg i Københavns Zoo eller en fredfyldt spadseretur på Solbjerg Parkkirkegård, og når der skal handles, eller besøges caféer og spisesteder så finder man det hele på en under 5 minutters cykeltur.

Velkommen til Frederiksvej 1A, 1.t.v.!