Ole Suhrs Gade 18, st. tv., 1354 København K

5-værelses herskabslejlighed på rolig ensrettet gade ved søerne.

...
OBS: Da lejligheden er gået i budrunde med budfrist mandag kl. 12.00, er sidste mulighed for fremvisning søndag d.17/1

Nu udbydes denne skønne og høje stuelejlighed med attraktiv beliggenhed ved søerne.

Lejligheden har tæt på en ideel rumfordeling, uanset om lejligheden skal bruges som familiens dejlige hjem i hjertet af København, eller om den skal benyttes til delelejlighed for op til 5 unge mennesker.

Lejligheden byder på fordelingsgang. To store stuer en suite med sildebensgulve i egetræ, høje paneler og en flot snedkerlavet indbygget bogreol, som fyldt med bøger, giver liv og farver til rummet.

3 gode værelser hvoraf de to vender ind mod gården.

Lyst køkken med masser af bord- og skabsplads, skøn hyggekrog ved vinduet, samt køkkendør med udgang til gården.

Stort hvidt flisebadeværelse med badekar. Desuden er det indsat vaskesøjle i det sløjfet gæstetoilet.

Med undtagelse af gang og køkken er der i hele lejligheden flotte sildebensgulve, over 3 meter til loftet, høje paneler og stuk.

Hovedejendommen er en klassisk muret Københavnerejendom fra 1885, med indlagt fjernvarme, opbevaringsrum og cykelkælder til beboerne samt et hyggeligt gårdmiljø.
Ejendommens facade mod gården er for få år siden renoveret, og ejerforeningen har planlagt at renovere facaden ud mod gaden i 2021.

Nærmiljøet er super attraktivt, det skønne miljø omkring søerne ligger for enden af gaden og i den modsatte ende kan man gå en tur i såvel Østre anlæg som Botanisk have. De daglige indkøb kan klares i Netto som ligger få minutters gang væk og vil man på café eller ud og spise så er tilbuddene i København K nærmest uendelige!