Du vil sælge - så tag skridtet og kontakt os for en salgsvurdering.

Det er en stor beslutning at sælge sin bolig. Nogen af os oplever det kun en gang i løbet af livet – andre mange flere gange; derfor er det en proces, der kræver at man er velovervejet og tager sig god tid. Det er nemlig også et stort arbejde, som kan være temmelig kompliceret. Det involverer stor specialiseret viden som fx jura, forsikring, finansiering, byggeri og energi. Derfor er det en god idé at få omhyggelig hjælp af en dedikeret ekspert – og det er selvfølgelig ikke lige meget hvem man allierer sig med. Ofte er der meget på spil; det kan være børnene, der også skal flytte, det kan være et nyt og spændende livsforløb, hvor man afprøver en længe ventet drøm i en ny drømmebolig og det kan være af mange andre årsager, men fælles for dem alle, er at det er en beslutning med stor indflydelse på en fremtidige hverdag..
Hovmand & Partner har erfaringen og den fornødne viden til at bringe dig trygt og ubesværet igennem et salg af din bolig. Vi er underlagt streng lovgivning, desuden er vi ansvarsforsikrede. Det skaber alt sammen stor tryghed i din bolighandel – og vi er naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (MDE)
Hovmand & Partner er et 100 % uafhængigt og selvstændigt ejendomsmæglerfirma. Vi formidler alle typer af boliger i København, samt det vi kalder ”bemærkelsesværdige” boliger på den øvrige del af Sjælland.
Vores altoverskyggende mål er at skabe et optimalt salg af din bolig, dvs. opnå det bedste tænkelige forløb i forhold til salg, den bedste pris – og så en overdragelsesdato, der passer bedst muligt for jer.
Når du bestiller en salgsvurdering hos Hovmand & Partner vil du få vores nøje gennemtænkte vurdering af boligens aktuelle salgsværdi; du vil også få gode råd i forhold til at optimere salgsprisen – for det er ofte sådan, at man kan accelerere prisen på boligen med få midler og enkle råd, og de råd deler vi meget gerne med dig!
Når vi vurderer din bolig, giver vi dig en grundig beskrivelse af det kommende salgsforløb, og orienterer dig i hvordan vi arbejder, så du kan være med hele vejen. Her besvarer vi også alle de spørgsmål du måtte have, og aftaler en konkret plan for det videre forløb.
Bestil et vurderingsmøde - så er du på vej mod et godt og sikkert salg af din bolig!

BOOK EN TID TIL EN GRATIS SALGSVURDERING

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Jægersborg Allé 93, Bernstorff Slot, 2820 Gentofte

Vores kontor er passende beliggende i smukke omgivelser ved Bernstorff Slot, hvilket går fint i spænd med størstedelen af de boliger som vi formidler, da det hovedsageligt er boliger med en beliggenhed i København og Nordsjælland. For at møde os på vores kontor, er det nødvendigt at ringe i forvejen, for at sikre at vi er "hjemme",da vi ofte er på kundebesøg eller fremvisninger.