Vores kunder siger

Uanset hvor garvet man er, hvor mange års erfaring man har som ejendomsmægler, og uanset hvor mange flotte udtalelser man modtager gennem tiden – så varmer hver og én udtalelse fortsat vores professionelle (mægler)hjerte.
Her på siden kan man se et  udpluk af hvad vores mange kunder mener – langt de fleste er faktisk skrevet uopfordret til boligsiden.dk

Anne og Lars købte en villa

Et yderst professionelt forløb med en høj grad af service, hvor mægler kommunikerer effektivt både med sælger og med køber:-) Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Berit og Ole købte en ejerlejlighed

Helt igennem en god oplevelse. Behagelig og begavet mæglerarbejde. Absolut en anbefaling herfra.

Britt solgte en villa

Super Ejendomsmægler som jeg anbefaler til alle!

Nadine Jerich solgte sin ejerlejlighed

We chose Morten Hovmand as our agent because from the start he provided very detailed and realistic insights into the sales process and the market. He always listened and responded to our questions and concerns and in the end drove a very hard bargain with the buyer to get us a great outcome

Conni og Rune købte en villa

Meget velforberedt, vi følte os ikke påvirket af mæglerens salgsmetoder. Der blev fulgt op på tingene, meget troværdig mægler.

Doris og Flemming købte et byhus

Super behagelig mægler!

Familien brandt solgte en lystejendom

Kort og godt - Alle tiders mægler!

Familien løndal købte en villa

Nu har vi både købt og solgt hos Hovmand & Partner. Jeg kan kun sige at det ikke er sidste gang vi har brugt Morten Hovmand. Morten er meget behagelig og dygtig til sit arbejde. Hovmand & Partner kan kun anbefales!

Frank Madsen solgte en villalejlighed

Meget professionelle i hele forløbet, følte virkeligt de løste opgaven på en god måde.

Henrik købte en strandvilla

Helt igennem mere end godkendt af mægler og Camilla i backoffice.

Henrik Piil solgte sin ejerlejlighed

Jeg har haft at gøre med nogle meget venlige og flinke unge mennesker, som jeg gerne anbefaler til andre.

Janne og Andreas købte en villa

Vi har som køber, haft en virkelig god oplevelse med Hovmand&Partner. Mægler har gennem hele forløbet været nærværende og haft et indgående kendskab til den bolig/sælger han har repræsenteret. Samtidig har mægler altid været villig til, at svare på vores spørgsmål og man har ikke haft oplevelsen af han alene var sælgers mand. Kan varmt anbefales.

Jeanette købte et rækkehus

Morten er en god mægler. Professionel og et behageligt og sødt menneske.

Jenny og Claus købte en liebhavervilla

Mægler meget behagelig og vidende om boligen. Kom hurtigt tilbage på alle vores spørgsmål. Kan varmt anbefales til alle såvel sælgere som købere.

Jeppe solgte sin andelslejlighed

Jeg vil gerne sige tusind tak for en kanon god behandling, Morten Hovmand har været fantastisk hele vejen igennem og har levet fuldstændig op til det jeg håbede på, da jeg besluttede mig for at benytte en ejendomsmægler, så tak!
Kæmpe ros herfra. Hovmand & Partner vil, ved lejlighed, blive benyttet igen – indtil da, må jeg blot reklamere for jer, på bedst mulige måde!

Jes og Mads solgte deres fars rækkehus

Reel, kompetent og rar - Morten gjorde mine fordomme om ejendomsmæglere til skamme!

Johnny Axen solgte sin villa

Morten er en flink fyr og en dygtig sælger som gerne tager en sen fremvisning. Han yder bare lige det ekstra som der ikke er mange andre der gør

Kamilla Brix solgte sin villalejlighed

At sælge sit hjem fylder utroligt meget i ens bevidsthed og er en intens periode de gange, man kaster sig ud i salget. Da jeg solgte min villalejlighed, oplevede jeg, at Morten fra Hovmand & Partner forstod lige nøjagtigt hvad jeg gennemgik og hvad der skulle til for at guide både mig og køber professionelt og sikkert gennem handlen. Jeg havde helt enkelt en super oplevelse af hele forløbet og kan ikke forestille mig, at jeg ville bruge nogen anden mægler, hvis jeg skal sælge igen!

Kamran og hustru købte en villa

Det var en virkelig behagelig oplevelse og en mægler der var sympatisk, venlig og meget effektiv i besvarelser af henvendelser. Absolut en vi vil anbefale til andre og selv fremover bruge, såfremt det på et tidspunkt skulle blive relevant.

Karsten Borup er formand for en andelsforening som solgte 6 andelslejligheder

Grundig og kompetent forberedelse af salget. Rigtig god hjælp til salgsprocessen

Kasper Petersen solgte sin ejerlejlighed

Vores oplevelse med Notar er yderst positiv. Morten Hovmand er den mest professionelle mægler vi nogen sinde har mødt. Morten sætter sig ind i alt om ejendommen, området, dine/jeres fremtidsønsker og drømme. Vigtigst af alt fik han solgt ejendommen på en professionel måde uden længere liggetid og til en rigtig god pris, samt hjulpet os videre i vores liv. TUSIND TAK TIL MORTEN FRA HOVMAND & PARTNER

Katarine og Glenny købte en lystejendom

Morten ydede en rigtig god service og lavede nogle rigtig gode fremvisninger, han skiller sig ud som en af de dygtige mæglere på markedet.

Søren Selnæs solgte sin ejerlejlighed

Det var fantastisk, da Ejendomsmægler Morten Hovmand, efter 14 dage som mægler på min lejlighed, lagde to købstilbud på bordet. Det ene til udbudsprisen, det andet på 50.000,- over prisen.
Morten er uden sammenligning den mest seriøse ejendomsmægler jeg har mødt. Direkte i sin form, realistisk i sin vurdering og samtidig er han som person både moden, tillidsvækkende og troværdig. Jeg kan kun give ham de varmeste anbefalinger. Følg hans råd om hvad der kan betyde noget for salget af din bolig - det virker! - Første gang, at jeg har oplevet at have fuld tillid til en ejendomsmægler - og han levede mere end op til det.

Kristine Hammer solgte sin ejerlejlighed

Hovmand & Partner har netop solgt min lejlighed. Morten leverede en super professionel rådgivning og en rigtig god service. Han satte sig godt ind i sagen og var god til at holde mig opdateret undervejs. Forløbet gik med ekspres fart med kun 5 uger fra annoncering til endelig salg. Jeg giver hermed Morten Hovmand min bedste anbefaling!

Leila og Leif købte en lystejendom

Meget positiv oplevelse, god tid til at gennemgå ejendommen og god opfølgning undervejs.

Lis og Jørgen solgte deres rækkehus

Yderst professionel rådgivning af Morten Hovmand i forbindelse med Salg af vores rækkehus.
Vi kan varmt anbefale Hovmand og Partner til andre.
Hilsen Lis og Jørgen Larsen

Lone og Karsten solgte deres sommerhus

Morten er en dygtig forretningsmand med indsigt og empati. Yderst professionel!

Louise og Jan

Yderst professionel ejendomsmægler og det er nu 3. gang vi benytter Morten fra Hovmand & Partner

Louise Haysen købte et rækkehus

Jeg kan varmt anbefale Hovmand & Partner ~ de har under hele boligforløbet været HELT fantastiske. 
Stabilitet, tryghed og tillid er blandt de mange kvalifikationer som mægleren besidder, har været fuldt tilfreds fra start til slut ~ MANGE Tak til Hovmand & Parter
Med venlig hilsen en super tilfreds køber.

Mads købte en ejerlejlighed

God og hurtig kommunikation. Altid tilgængelig, og med meget hjælpsomme oplysninger. Et rart kendskab som førstegangskøber!

Maggie og Xuesong købte en ejerlejlighed

Jeg kan varmt anbefale Hovmand og Partner ved Morten Hovmand. Hele købsforløbet har været fantastisk. Jeg har været fuld tilfreds fra start til slut.

Ida og Magnus købte et rækkehus

Handlen gik utroligt hurtigt, og mægler var virkelig god til at holde gang i hjulene for at, få lavet en hurtig handel og overtagelse!

Marianne og Peter solgte deres strandvejsvilla

Supergodt salgsforløb på få måneder af en dygtig og meget behagelig ejendomsmægler med et fair salær.

Marianne og Jesper solgte deres ejerlejlighed

Jeg fik af en bekendt anbefalet ejendomsmægler Morten Hovmand. Jeg skrev en mail og fik hurtigt positivt svar og så var samarbejdet i stand. Hele forløbet har været fantastisk; lige fra start til slut. Vores lejlighed nåede kun at være til salg i 19 dage før Morten solgte den"
Nøgleordene gennem hele processen har været:
Imødekommende
Grundig
Erfaren
Punktlig
Meddelsom
Informativ
Professionel
Flot salgsmateriale; både digitalt og i papirform

Marianne og Lars købte en villa

Foruden høj faglighed en sjælden sympatisk mægler med meget fin forståelse for mennesker

Mie og Michael solgte deres ejerlejlighed

Jeg har to gange benyttet Morten Hovmand, som ejendomsmægler i forbindelse med salg af lejlighed, og begge gange har jeg været yderst tilfreds. Salget er gået lynhurtigt, udbudsprisen har været realistisk og der er blevet solgt til fuld pris og under hensyntagen til mine behov ifht fraflytning. Morten Hovmand er yderst kompetent og empatisk og jeg har følt, at der bliver taget godt hånd om sagen fra start til slut. Jeg er hele tiden blevet opdateret og har også hele tiden kunnet komme i kontakt med Morten via telefon og mail. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Morten fra Hovmand&Partner, hvis du skal vælge ejendomsmægler, og når jeg næste gang skal sælge min bolig, vil jeg ikke tøve et øjeblik med at kontakte Morten igen!

Petra Kaczmarek solgte sin andelslejlighed

Morten Hovmand ved Hovmand & Partner har ydet en yderst professionel og målrettet indsats ved salget af min andel. Undervejs har han udvist et stort personligt engagement samt været på forkant når det var nødvendigt. Jeg fik selv anbefalet Morten som mægler og kan kun give ham mine bedste anbefalinger herfra også

Peter Moesgaard solgte sin ejerlejlighed

 
Bliver ikke bedre end dette. Bare lyt og gør som de anbefaler, så får du markedets bedste pris, og lidt til. Gør et stort og flot arbejde gennem hele processen. Ville ønske jeg havde flere ejendomme jeg kunne sælge

Camilla og Morten solgte deres villa

Super ejendomsmægler Kan klart anbefales til andre. Meget professionel rådgivning

Richard købte en ejerlejlighed

Morten Hovmand virkede pålidelig og var hurtig til at vende tilbage med svar på mine spørgsmål, samt hans bagland var topklasse!

Sigga og Carsten solgte deres rækkehus

Yderst professional Mægler, det er anden gang vi bruger Morten Hovmand som mægler og det er helt sikkert at vi vil bruge ham igen hvis vi skulle få brug for en mægler igen anden gang.

Stine og Lester solgte deres landejendom

Morten fra Hovmand & Partner er virkelig dygtig og seriøs i sin indgang til bolighandel. Helt fra første møde med ham og vurderingen af vores ejendom har han været meget realistisk omkring pris og fremgangsmåde. Han beviste også at kun efter 40 dage var vi færdige med forhandlinger med køber og der lå en underskrevet købskontrakt. Jeg vil til alle der vil sælge kun kunne anbefale  Hovmand & Partner. Vi har i forbindelse med vores nye køb af bolig mødt flere andre forskellige mæglere. Der er ingen af dem jeg ville have følt mig lige så godt tilpas med, som jeg har gjort med Morten fra Hovmand & Partner. Vi vil, hvis vi en dag skal sælge en bolig igen, klart vælge ham til opgaven.

Tine og Christian solgte deres ejerlejlighed

Vi har fået kompetent og engageret rådgivning fra starten. Det er de færreste ejendomsmæglere der kan holde energien oppe, men det kan Morten!

Vibeke og Jakob solgte deres ejerlejlighed

Vi vil gerne varmt anbefale ejendomsmægler Morten Hovmand fra Hovmand & Partner. I forbindelse med salget af vores lejlighed i København K fik vi en yderst professionel, meget venlig og tryg håndtering af forløbet fra første møde til det afsluttende salg – kort sagt, så havde vi simpelthen en god oplevelse og et rigtigt godt samarbejde med Morten”.
Vibeke Linde-Strandby & Jacob Ursing

Vivvi og Jens solgte deres lystejendom

Vi kunne ikke være mere tilfredse med forløbet af salget af vores 'Østergaard'. Morten Hovmand har været fantastisk engageret og virkelig behagelig at arbejde sammen med. Jens og Vivi Volmer

Annette og Max købte en villa

Vi oplevede en meget ærlig mægler, der gjorde vores beslutning nemmere, og som var effektiv. Meget behagelig proces.

Hanna solgte en ejerlejlighed

Morten fra Hovmand & Partner er meget troværdig og sympatisk, hvilket er vigtigt ift. de potentielle købere som ser på lejligheden. Jeg følte mig i gode hænder med ham som mægler og vil bestemt anbefale ham til andre.

Jesper solgte sin ejerlejlighed

Morten Hovmand er særdeles kompetent og behagelig. Han vurderer realistisk og oversælger ikke varen.
Så uanset at det Storkøbenhavnske marked for ejerlejligheder er vigende, og jeg forinden oplevede et forløb hos en stor mæglerkæde, der endte med at koste mig dyrt i form af afslag, fik mit salgsforløb en god afslutning, da jeg skiftede til Hovmand & Partner.

Max solgte sin ejerlejlighed

Mægler var skarp på en hurtig, men realistisk salgspris, og han gik virkelig op i opgaven. Ekstrem behagelig og virkelig effektiv.

Morten med familie solgte deres sommerhus

Jeg syntes vi har haft et fantastisk samarbejde ved salget af boligen på Lyngvang 29. Det kunne ikke være bedre.

Pia og Frank købte en ejerlejlighed

Kompetente og professionelle på alle måder. En god oplevelse

Ulla solgte sit rækkehus

Tak for godt samarbejde!

Mette Rehling solgte sin afdøde mors rækkehus

Skarp rådgivning omkring at gøre boligen (dødsbo) mere attraktiv og synliggøre mulighederne og herligheden. Effektiv sagsbehandling - ikke så meget snak!

Tina Mortensen købte en lækker andelslejlighed i indre by

MEGA fin, god og tryg betjening under hele forløbet!

Ilona købte en ejerlejlighed

Jeg er super tilfreds med det forløb, jeg har været igennem omkring mit køb, og den behandling, jeg har fået!

Eva og Stig solgte deres villa i Klampenborg

De var knivskarpe!

Winnie og Simon solgte deres villa i Fredensborg

God dialog i hele forløbet.

Antonia og Steven solgte deres ejerlejlighed i Lyngby

Tusind tak for det gode samarbejde! Vi vil anbefale dig, Morten til alle vi kender, som skal sælge deres bolig.. Endnu en gang Tak!