Åboulevard 9, 4. TH., 1635 København V

Meget flot 4-værelses med stor vestvendt altan og elevator lige til døren.

BOLIGEN ER UNDER SALG, OG DET ER DERFOR IKKE MULIGT AT BESTILLE FREMVISNING
På 4. sal i præsentabel Københavnerejendom fra 1932 finder man denne virkelig flotte lejlighed med masser af lys, og i en ualmindelig fin stand. Lejligheden byder på: Stor fordelingsentré med god plads til etablering af garderobeskab. Spisestue med skønt lysindfald og kig til søerne fra karnappen. Fra spisestuen er der via den dobbelte franske dør adgang til en fin og ligeledes lys dagligstue med flot sildebensparketgulv.

Fra det store soveværelse er der udgang til fantastisk vestvendt altan med udsigt over det store grønne gårdmiljø. Desuden er der endnu et værelse/kontor i en god størrelse. Badeværelset fremstår i flot stand, med stor bruseniche, håndklædetørre og vaskemaskine. Køkkenet er et helt nyt lækkert Invita-køkken i hvide grebsfri elementer, træ- og granitbordplader og indbyggede kvalitets hårde hvidevarer.

Lejligheden fremstår i 100 % indflytningsklar stand, der er flotte plankegulve i spisestuen og på værelserne samt sildebensparket i dagligstuen. Samtlige vægge og lofter er i noget nær perfekt stand og der er diskret stuk og roset i stuerne. Alt træværk inkl. indvendige døre er slebet og malet af professionelle malere og fremstår derfor meget flotte, og vinduerne er af nyere dato. Kort sagt - standen på lejligheden er i top!

Ejerforeningen er veldrevet med styr på økonomi og ejendom. Ejendommen byder bl.a. på: Elevator, termovinduer, dørtelefon, fjernvarme, kabel.tv, loftsrum, cykelkælder, hobbyrum og ikke mindst bliver det store grønne gårdanlæg i 2016/17 endnu mere attraktivt, da det er godkendt af Københavns kommune som en del af projekt Grønne gårde.

Inden for få minutters gang findes en stor del af det bedste København har at byde på: Søerne, metro st., masser af indkøbsmuligheder, og en tur til indre by klares med en kort gåtur.