Burmeistersgade 9, 1. TH., 1429 København K

Charmerende 2-værelses med altan i rolige omgivelser på dejlige Christianshavn

Christianshavn har en hel særlig status i vores hovedstad. Bydelen kendetegnes ved et herligt mix af brostensbelagte gader, et vidunderligt miljø ved de omkringliggende kanaler og et overflødighedshorn af caféer, restauranter og hæng-ud-steder.
I hjertet af denne herlige bydel ligger den hyggelige og rolige Burmeistersgade, hvor denne 1. sals lejlighed er beliggende i en smuk og vedligeholdt ejendom fra 1901.

Via en helt nyrenoveret trappeopgang kommer man ind i lejligheden som byder:
Fordelingsentré med adgang til alle rum. Skøn stue med plads til både spisebord og sofagruppe, stuen har et dejligt lysindfald fra det 3-fløjet vinduesparti. Soveværelse i god størrelse og med udgang til den skønneste vestvendte altan, hvor aftensolen og det store flotte gårdmiljø kan nydes, så snart vejret tillader det. Funktionelt og hyggeligt køkken med gaskomfur og udgang til bagtrappe. Pænt flisebadeværelse, hvor bruseområde er placeret bagerst, så der kun bliver vådt bag forhænget.

Lejligheden har fine plankegulve, som i dag er malet, men de kan nemt slibes og tones, hvis man hellere vil se træets årer i plankerne. Loftshøjden er over 2,80 meter høj og de er prydet med smukke stuks og rosetter.

Ejer foreningen er super veldrevet, der er i høj grad styr på både vedligeholdelsen og økonomien.

Fra lejligheden er der kort afstand til Christianshavns kanaler, Holmen, fristaden Christiania, metro station og via Inderhavnsbroen er man i Nyhavn på mindre end 5 min. Beliggenheden er med andre ord helt i top!