Pile Alle 20, Nødebo, 3480 Fredensborg

ARKITEKTTEGNET LIVSNYDERI MED UDSIGT TIL ESRUM SØ.

VILLAEN ER UNDER SALG, OG DET ER DERFOR IKKE MULIGT AT BESTILLE FREMVISNING

Velkommen til en fuldstændig fremragende villa i skønne Nødebo. Opført i 1991 i solide materialer står huset klart til en ny kvalitetsbevidst ejer, der gerne vil have sig en bolig udover det sædvanlige i et af de mest naturskønne områder i landet.

Nødebo er en hyggelig mindre by i smørhullet mellem Gribskov og Esrum Sø med et fasttømret og aktivt lokalliv. Her får man alle fordelene af at bo i en lille by, mens der kun er seks kilometer til hovedbyen Hillerød. Boligen her er centralt placeret i Nødebo med udsigt til Esrum Sø og kort afstand til den lokale lilleskole, hvor børn kan gå indtil 5. klasse, og til den lokale Netto. Byen byder på aktiviteter for enhver, især indenfor friluftsliv. Naturelskere i alle aldre får de bedst tænkelige forhold, og man vil aldrig blive træt af at kunne tage dejlige vandre- eller løbeture i Gribskov eller sejlture og anden vandsport på Esrum Sø.

Netop Esrum Sø får man nem adgang til som ejer af denne bolig, der har brugsret til en grund ved søbredden sammen med de 15 andre beboere i grundejerforeningen. Her kan man have egen båd liggende, og man kan også fiske i søen uden at have fisketegn. Selve huset ligger på en lukket villavej, hvor man har helt rolige omgivelser. Grunden skråner let ned mod søen, og overalt fra huset og haven har man et skønt kig til søen, og det er ren fryd at kunne stå på den østvendte terrasse og se solen stå op over Fredensborg Slotshave på den anden side af vandet. Den nydelige have er nem at passe, og der er god plads til afslapning på de to dejlige terrasser.

Ejendommen er arkitekttegnet og fuldmuret kvalitet i gode materialer. Indvendigt er huset i en fremragende stand med gulvvarme under alle gulvklinker i køkken, entré og bad og massive trægulve i stue og værelser. For tre år siden fik meget af indretningen en overhaling med nyt køkken, badeværelse og skabsindretning i entré fra Svane, og fyr samt varmtvandsbeholder blev udskiftet for fire år siden. Det er altså en fuldstændigt indflytningsklar bolig, man her kan overtage, og med en helt unik arealfordeling i forskudte plan er det en villa, man næppe bliver træt af at bo i eller vise frem til gæster.

Husets arkitekt har tegnet huset, så udsigten til søen kan nydes fra både stue, køkken og soveværelse, og der er et fantastisk lysindfald fra de høje vinduer i køkkenet, der ligesom loftet går helt op til kip. I boligen er der plads til den lille familie eller parret, der enten har børn på vej eller børn, der er fløjet fra reden. Udover det store forældresoveværelse med stor skabsvæg, finder man ellers to gode og højloftede værelser i boligen, der kan bruges som kontor, hobbyrum eller til børneværelser.
Til boligen hører desuden en god carport med tilbygget 25 m2 isoleret og opvarmet udhus, der kan bruges som værksted eller redskabsrum.

En villa hvor hverken beliggenhed eller kvalitet skuffer!