Holbergsgade 30, 1. TV., 1057 København K

Flot lejlighed med nyt snedkerkøkken og stor altan.

På Holbergsgade 30, med kig til Nyhavn, udbydes denne flotte og indflytningsklare ejerlejlighed med bl.a. helt nyt IKON snedkerkøkken fra Invita og tilsvarende nyt badeværelse.

Lejligheden er beliggende i en smuk herskabsejendom som byder på præsentabel opgang og stort gårdanlæg, hvor både børn og voksne har masser plads til at nyde en af indre bys store oaser.
Fra den præsentable opgang kommer man ind i lejlighedens entré, hvor der er god plads til opbevaring i et stort garderobeskab.
Fra entréen er der adgang til et østvendt værelse med udsigt til gården, samt til de højloftede og lyse stuer en suite, som er adskilt af dobbelte franske døre.

Via gangen kommer man ned til lejlighedens store værelse, som er hyggeligt beliggende med et indvendigt hjørnevindue ud mod gården.

For enden af gangen, møder man det nye og meget lækre kvalitetskøkken IKON Invita i en smagfuld kombination af egetræ og hvide grebsfri elementer, her er fin både bord og -skabsplads.
I køkkenet er der en lille hyggelig spiseplads, perfekt til havregrynene eller morgenkaffen, hvis altså ikke vejret tillader, at man i stedet for, går ud på den store skønne altan med udsigt ud over det store velplejede gårdmiljø.

Badeværelset er ikke stort, men til gengæld godt udnyttet, helt nyt og lækkert. Lejligheden har desuden et separat toilet.

Lejligheden fremstår i indflytningsklar og flot stand, med et herskabeligt udtryk, med de massive plankegulve, stuk, rossetter, høje paneler osv.

Kvarteret er noget nær det bedste vores hovedstad kan byde på, udbuddet af spisesteder, caféer, butikker, transportmuligheder og meget andet er ganske enkelt enormt.

Velkommen til en lækker lejlighed i Frederiksholm/Nyhavn kvarteret!