Kongens Vænge 173, 3400 Hillerød

Stor kvalitetsvilla med skøn og ugenert have

I roligt og børnevenligt villakvarter finder man denne lækre villa i meget flot stand, hvorfra der er stisystem til skole og institution, samt kort afstand til indkøb, offentlig transport og skønne naturområder, heriblandt Store Dyrehave som inviterer til dejlige gåture i grønne omgivelser og skal der fart på, er der også flere gode løberuter i skoven.

Villaen står oprindelig opført i 1920 og udgjorde dengang stuehuset på den gård hvor de omkringliggende jorde hørte under, men inden for de seneste år har ejendommen undergået en total forvandling med både tilbyg og totalrenovering og fremstår derfor i overordentlig flot stand.

Villaen fremtræder i dag som et nyt hus, hvor der ikke er gået på kompromis med materialevalget og med et væld af gode indretningsløsninger. Blandt mange lækre detaljer kan nævnes: Jordvarmeanlæg med suplerende solvarme, gulvvarme i hele stueplanet, konvektionsvarmepumper på 1. sal. Gulvene er belagt med store flotte fliser eller massive planker. Lækkert Roar-køkken med masser af skabs- og bordplads samt et dejlig spiseområde. 1.salen byder på et vidunderligt lysindfald fra de mange Velux-vinduer. Udenfor findes bl.a. El-port til parkeringsareal, skønne vestvendte terrasser - dels i herregårdssten og dels i hårdtræ, praktiske udhuse/anneks og fint drivhus. Osv. osv.

Huset er indrettet med: Stort bryggers med varmeinstallationer og hårde hvidevarer gemt væk bag pæn skabsvæg. Stort og gennemført køkken-alrum med god plads til både madlavning og middag.I køkkenalrummet er der desuden hyggelig en brændeovn.
Lækker stue med flot egetræs plankegulv og masser af lys fra det store vestvendte vinduesparti. I gangen er der svungen trappe til 1. salen, ifm. entréen findes stueetagens flotte badeværelse med store rektangulære fliser og muret bruseniche.

1. salen byder på: Stor repos med fin plads til kontorområde, aktivitetsområde m.m. Stort soveværelse med lysindfald fra 3 sider, her er synlige spær og højt til loftet. To gode værelser - det ene med udgang til sydvendt altan. Stilrent og eksklusivt badeværelse med flot fritstående badekar.

Haven som ligger helt ugenert er flot og lækkert anlagt, med græsplæne, flere terrasser, højbede drivhus og praktiske udhuse.